Open Nav

Suliyana - Ngobong Ati

Download lagu Suliyana - Ngobong Ati, ukuran 5.37 MB durasi 05:29 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Suliyana. Lagu Ngobong Ati dari Suliyana resmi rilis pada 24 December 2014. Kamu juga bisa membeli DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Suliyana terus dapat berkarya. Dapatkan link download Ngobong Ati gratis, mudah dan cepat.

Artis Suliyana
Judul Ngobong Ati
Diunggah 06 April 2020
Ukuran 5.37 MB
Durasi 05:29 Menit
View 339x
Judul Video Suliyana - Ngobong Ati - [Official Video]
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download MP3 / Video MP4

Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Suliyana - Ngobong Ati

Kuwatno isun kuwatno
Nglakoni urip koyo gedigi

Saben ndino diloro ati
Koyo dudu laki lan rabi

Isun lan riko akeh cubone
Mulo wong tuwek bener omonge
Nyatane bener saiki ngobong ati
Gulo jowo rasane beru
Gudo ciloko akehe sewu

Isun seng ngiro bakale koyo gedigi
Katon tulus welase tibane ngapusi

Sampek wong tuwek pesene seng sun anggepi
Nyatane bener saiki ngobong ati

Kuwatno isun kuwatno
Nglakoni urip koyo gedigi

Saben ndino diloro ati
Koyo dudu laki lan rabi

Isun lan riko akeh cubone
Mulo wong tuwek bener omonge

Gulo jowo rasane beru
Gudo ciloko akehe sewu

Isun seng ngiro bakale koyo gedigi
Katon tulus welase tibane ngapusi

Sampek wong tuwek pesene seng sun anggepi
Nyatane bener saiki ngobong ati
Nyatane bener saiki ngobong ati


Baca selengkapnya ›

Download lagu Suliyana - Ngobong Ati

Download lagu Suliyana - Ngobong Ati, Download Lagu Suliyana - Ngobong Ati - [Official Video] Mp3 , suliyana-ngobong-ati.mp3, Lirik lagu Ngobong Ati, Video klip Suliyana Ngobong Ati mp4. Kumpulan link download Ngobong Ati di Metrolagu, Wapka, Ilkpop. Download lagu terbaru, gudang lagu Mp3 gratis terbaik.

Lagu dari Suliyana Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Suliyana

Lagu dari Suliyana Terpopuler

×