Open Nav

Slemanreceh - Wes Ra Kurang-kurang

Download lagu Slemanreceh - Wes Ra Kurang-kurang, ukuran 6.57 MB durasi 06:52 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Slemanreceh. Lagu Wes Ra Kurang-kurang dari Slemanreceh resmi rilis pada 16 June 2020. Kamu juga bisa membeli DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Slemanreceh terus dapat berkarya. Dapatkan link download Wes Ra Kurang-kurang gratis, mudah dan cepat.

Artis Slemanreceh
Judul Wes Ra Kurang-kurang
Diunggah 17 Juni 2020
Ukuran 6.57 MB
Durasi 06:52 Menit
View 457x
Judul Video SLEMANRECEH - WES RA KURANG-KURANG (official video clip)
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download MP3 / Video MP4

Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Slemanreceh - Wes Ra Kurang-kurang

Tak terpikir neng aku
Bakal gawe loro ati
Ngenteni kowe sing tak tresnani
Ora bakal ngilang

Saiki mung garis crito
Loro sing neng ati
Ora bakal iso mari

Rasane ati iki
Ramuk nganti ka ati ati

Wes ra kurang kurang
Kanggo ngenteni kowe
Saben wayah wayah
Mung aku sing ngenjani pas loro ati

Wes ra kurang kurang
Kanggo merjuangke
Esokan wengi mung kanggo kowe
Sing tak tresnani

Ngapuranan aku wes gawe loro atimu
Aku ora iso jogo atiku kanggo sliramu
Getun swanjo neng batinku
Wes gawe loro atimu
Opo kowe iso iso rompo tresnaku iki

Rasane ati iki
Ramuk nganti ka ati ati

Wes ra kurang kurang
Kanggo ngenteni kowe
Saben wayah wayah
Mung aku sing ngenjani pas loro ati

Wes ra kurang kurang
Kanggo merjuangke
Esokan wengi mung kanggo kowe
Sing tak tresnani

Ngapuranan aku wes gawe loro atimu
Aku ora iso jogo atiku kanggo sliramu
Getun swanjo neng batinku
Wes gawe loro atimu
Opo kowe iso iso rompo tresnaku iki

Tegane atimu gawe loro ati
Tanpo biso ketulungan
Iki salah lan lupoku
Ngapuranen Aku wes gawe loro atimu


Baca selengkapnya ›

Download lagu Slemanreceh - Wes Ra Kurang-kurang

Download lagu Slemanreceh - Wes Ra Kurang-kurang, Download Lagu SLEMANRECEH - WES RA KURANG-KURANG (official video clip) Mp3 , slemanreceh-wes-ra-kurang-kurang.mp3, Lirik lagu Wes Ra Kurang-kurang, Video klip Slemanreceh Wes Ra Kurang-kurang mp4. Kumpulan link download Wes Ra Kurang-kurang di Metrolagu, Wapka, Ilkpop. Download lagu terbaru, gudang lagu Mp3 gratis terbaik.

Lagu dari Slemanreceh Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Slemanreceh

Lagu dari Slemanreceh Terpopuler

×