Open Nav

Slemanreceh - Dongaku Nggo Kowe

Download lagu Slemanreceh - Dongaku Nggo Kowe, ukuran 5.43 MB durasi 05:36 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Slemanreceh. Lagu Dongaku Nggo Kowe dari Slemanreceh resmi rilis pada 09 February 2020. Kamu juga bisa membeli DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Slemanreceh terus dapat berkarya. Dapatkan link download Dongaku Nggo Kowe gratis, mudah dan cepat.

Artis Slemanreceh
Judul Dongaku Nggo Kowe
Diunggah 11 Juni 2020
Ukuran 5.43 MB
Durasi 05:36 Menit
View 328x
Judul Video SLEMANRECEH - DONGAKU NGGO KOWE (official video clip)
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download MP3 / Video MP4

Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Slemanreceh - Dongaku Nggo Kowe

iki pilihanku ninggalke sliramu
senajan tresno iki tulus mung kanggo sliramu
mung cukup tak dongake mugo urip bahagia
bebrayan karo seng liyane

uwes cukup mung semene wae
ora usah perlu diteruske
kowe wes karo liane, mending aku seng ngalah
senajan aku wes nggerus atine

sepurane nduk aku nglarani
dudu maksudku arep ninggalke
mergo kahanane kudu ninggalke kowe
mergo kowe wes ono gantine

iki pilihanku ninggalke sliramu
senajan tresno iki tulus mung kanggo sliramu
mung cukup tak dongake mugo urip bahagia
bebrayan karo seng liyane

kudu sabar ikhlas nerimo
tresno iki ora direstui
yen iki garise ora iso dipeksakke
kowe lan aku cukup semene

iki pilihanku ninggalke sliramu
senajan tresno iki tulus mung kanggo sliramu
mung cukup tak dongake mugo urip bahagia
bebrayan karo seng liyane

iki pilihanku ninggalke sliramu
senajan tresno iki tulus mung kanggo sliramu
mung cukup tak dongake mugo urip bahagia
bebrayan karo seng liyane

kudu sabar ikhlas nerimo
tresno iki ora direstui
yen iki garise ora iso dipeksakke
kowe lan aku cukup semene

iki pilihanku ninggalke sliramu
senajan tresno iki tulus mung kanggo sliramu
mung cukup tak dongake mugo urip bahagia
bebrayan karo seng liyane

iki pilihanku ninggalke sliramu
senajan tresno iki tulus mung kanggo sliramu
mung cukup tak dongake mugo urip bahagia
bebrayan karo seng liyane


Baca selengkapnya ›

Download lagu Slemanreceh - Dongaku Nggo Kowe

Download lagu Slemanreceh - Dongaku Nggo Kowe, Download Lagu SLEMANRECEH - DONGAKU NGGO KOWE (official video clip) Mp3 , slemanreceh-dongaku-nggo-kowe.mp3, Lirik lagu Dongaku Nggo Kowe, Video klip Slemanreceh Dongaku Nggo Kowe mp4. Kumpulan link download Dongaku Nggo Kowe di Metrolagu, Wapka, Ilkpop. Download lagu terbaru, gudang lagu Mp3 gratis terbaik.

Lagu dari Slemanreceh Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Slemanreceh

Lagu dari Slemanreceh Terpopuler

×