Temukan lagu, video, lirik dibawah!

Download Lagu Sleman Receh - Ngampet Loro MP3

Sleman Receh 29x dilihat 6 hari yang lalu
Sleman Receh - Ngampet Loro

Download lagu Sleman Receh - Ngampet Loro Mp3 gratis di Stafaband beserta lirik tanpa daftar. Download lagu mp3 Sleman Receh - Ngampet Loro yang dibawakan oleh "Sleman Receh" dengan cepat dan mudah tanpa iklan, beli juga DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Sleman Receh terus dapat berkarya.

  • Title: Ngampet Loro
  • Artist: Sleman Receh
  • Genre: Dangdut
  • Size: 5.19 MB
  • Duration: 05:31 menit
  • Hits: 29x
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Dirilis: 10 September 2020
  • Diperbarui: 21 September 2020
Lirik Lagu Ngampet Loro :

wes suwe aku ngampet loro ati
pengenku kowe iso ngerteni
rasane ning njero ati iki
kepengen biso nduweni

sampai kapan aku kudu koyo ngene
opo pancen iki wes dadi dalane
mugo sesuk kowe wani njelaske
yen kowe bakal milih salah sijine

nanging aku raiso ngungkapke
mergo awakmu wes ono sing ndue
cukup tak simpen nggo aku dewe
sayangku mung kanggo kowe

sampai kapan aku kudu koyo ngene
opo pancen iki wes dadi dalane
mugo sesuk kowe wani njelaske
yen kowe bakal milih salah sijine

nanging aku raiso ngungkapke
mergo awakmu wes ono sing ndue
cukup tak simpen nggo aku dewe
sayangku mung kanggo kowe

yo mung siji dadi panyuwunku
mugo awakmu dadi jodoku
sampai kapan tetap ku tunggu
jawaban kepastianmu

Bagikan:

  • Download Lagu Sleman Receh Ngampet Loro
  • Download Video
  • Lirik Lagu
  • Download MP3
  • Mudah dan Cepat
  • Download Lagu dari YouTube
  • Stafaband
  • Metrolagu
  • Planetlagu