Open Nav

Sleman receh - Ngampet Loro (Feat. Rossy)

Download lagu Sleman receh - Ngampet Loro (Feat. Rossy), ukuran 5.39 MB durasi 05:31 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Sleman receh. Lagu Ngampet Loro (Feat. Rossy) dari Sleman receh resmi rilis pada 10 September 2020. Kamu juga bisa membeli DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Sleman receh terus dapat berkarya. Dapatkan link download Ngampet Loro (Feat. Rossy) gratis, mudah dan cepat.

Artis Sleman receh
Judul Ngampet Loro
Diunggah 13 September 2020
Ukuran 5.39 MB
Durasi 05:31 Menit
View 434x
Judul Video SLEMANRECEH - NGAMPET LORO (official music video clip)
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download MP3 / Video MP4

Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Sleman receh - Ngampet Loro (Feat. Rossy)

wes suwe aku ngampet loro ati
pengenku kowe iso ngerteni
rasane ning njero ati iki
kepengen biso nduweni

sampai kapan aku kudu koyo ngene
opo pancen iki wes dadi dalane
mugo sesuk kowe wani njelaske
yen kowe bakal milih salah sijine

nanging aku raiso ngungkapke
mergo awakmu wes ono sing ndue
cukup tak simpen nggo aku dewe
sayangku mung kanggo kowe

sampai kapan aku kudu koyo ngene
opo pancen iki wes dadi dalane
mugo sesuk kowe wani njelaske
yen kowe bakal milih salah sijine

nanging aku raiso ngungkapke
mergo awakmu wes ono sing ndue
cukup tak simpen nggo aku dewe
sayangku mung kanggo kowe

yo mung siji dadi panyuwunku
mugo awakmu dadi jodoku
sampai kapan tetap ku tunggu
jawaban kepastianmu


Baca selengkapnya ›

Download lagu Sleman receh - Ngampet Loro (Feat. Rossy)

Download lagu Sleman receh - Ngampet Loro (Feat. Rossy), Download Lagu SLEMANRECEH - NGAMPET LORO (official music video clip) Mp3 , sleman-receh-ngampet-loro-feat-rossy.mp3, Lirik lagu Ngampet Loro (Feat. Rossy), Video klip Sleman receh Ngampet Loro (Feat. Rossy) mp4. Kumpulan link download Ngampet Loro (Feat. Rossy) di Metrolagu, Wapka, Ilkpop. Download lagu terbaru, gudang lagu Mp3 gratis terbaik.

Lagu dari Sleman receh Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Sleman receh

Lagu dari Sleman receh Terpopuler

×