Open Nav

Safira Inema - Tak Ikhlasno

Download lagu Safira Inema - Tak Ikhlasno, ukuran 6.47 MB durasi 06:42 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Safira Inema . Dapatkan link download Tak Ikhlasno gratis, mudah dan cepat.

Artis Safira Inema
Judul Tak Ikhlasno
Diunggah 07 Mei 2020
Ukuran 6.47 MB
Durasi 06:42 Menit
View 562x
Judul Video Tak Ikhlasno - Safira Inema (Official Music Video)
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download MP3 / Video MP4

Stafaband - Download lagu Safira Inema - Tak Ikhlasno yang resmi rilis pada 04 January 2020 dengan cepat dan mudah tanpa iklan. Beli juga DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Safira Inema terus dapat berkarya.

Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Safira Inema - Tak Ikhlasno


Lirik Lagu "Tak Ikhlasno" oleh Safira Inema

        Sepine wengi iki ngeridu ati
Seng tansah kelingan sliramu
Kowe ninggal aku

Ademe howo iki
Nggowo loro sing kang nyoto
Mergo nyawang kowe
Gandeng karo liyane

Yen pancen iki uwes garise
Aku ikhlas lahir batine
Kabeh kudu tak lalekne
Masio abot sanggane

Ra sepirone loro ati iki
Amergo ditinggal pergi
Tapi loro ati iki
Amergo dikhianati

Yen pancen uwes garise
Kowe gandeng karo dee
Mung dungoku mugo langgeng saklawase

Ademe howo iki
Nggowo loro sing kang nyoto
Mergo nyawang kowe
Gandeng karo liyane

Yen pancen iki uwes garise
Aku ikhlas lahir batine
Kabeh kudu tak lalekne
Masio abot sanggane

Ra sepirone loro ati iki
Amergo ditinggal pergi
Tapi loro ati iki
Amergo dikhianati

Yen pancen uwes garise
Kowe gandeng karo dee
Mung dungoku mugo langgeng saklawase

Ra sepirone loro ati
Amergo ditinggal pergi
Tapi loro ati iki
Amergo dikhianati

Yen pancen uwes garise
Kowe gandeng karo dee
Mung dungoku mugo langgeng saklawase
Baca selengkapnya ›

Download lagu Safira Inema - Tak Ikhlasno

Download lagu Safira Inema - Tak Ikhlasno, Download Lagu Tak Ikhlasno - Safira Inema (Official Music Video) Mp3 , safira-inema-tak-ikhlasno.mp3, Lirik lagu Tak Ikhlasno, Video klip Safira Inema Tak Ikhlasno mp4. Kumpulan link download Tak Ikhlasno di Metrolagu, Wapka, Ilkpop. Download lagu terbaru, gudang lagu Mp3 gratis terbaik.

Lagu dari Safira Inema Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Safira Inema

Lagu dari Safira Inema Terpopuler

×