Open Nav

Safira Inema - Pokemon (Ft. Brewog)

Download lagu Safira Inema - Pokemon (Ft. Brewog), ukuran 5.25 MB durasi 05:17 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Safira Inema. Lagu Pokemon (Ft. Brewog) dari Safira Inema resmi rilis pada 09 June 2021. Kamu juga bisa membeli DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Safira Inema terus dapat berkarya. Dapatkan link download Pokemon (Ft. Brewog) gratis, mudah dan cepat.

Artis Safira Inema
Judul Pokemon
Diunggah 09 Juni 2021
Ukuran 5.25 MB
Durasi 05:17 Menit
View 462x
Judul Video Safira Inema Ft Brewog Audio - Pokemon (Official Music Video)
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download MP3 / Video MP4

Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Safira Inema - Pokemon (Ft. Brewog)

Mas aku njaluk sing gede pangapuramu
Sejatine aku isih tresno awakmu
Tak akoni pancene aku sing kleru
Ojo lungo kangmas, pancen aku sing salah
Cukup semene wae anggonku ngerasake
Ngerasake sliramu sing malah soyo nyepeleke
Jare tresno aku kok aku mbok sio-sio
Polah sak penakmu gawe atiku tambah gelo

Kangmas dudu maksudku gawe gelo atimu
Pancen iki salahku, aku sing ninggal awakmu
Netes weluh iki mergo kangen marang kowe
Opo kowe ngerasake opo sing tak rasakke
Duh dek aku wes lali
Nyambung katresnan karo kowe aku wes ora wani
Opo meneh mbaleni gandengan koyo wingi
Sori aku ora sudi

Aduh dek aku wes loro
Tak ikhlasno mugo ati uwis gelo
Timbang aku gejeron mendingan aku move on
Pokemon pokoke move on
Ati iki isih tresno marang sliramu
Jembarno pangapuramu kanggo awakku
Snajan dirimu bacut cidro lan kejeron
Kangmas mbok balio neng aku, kowe ojo move on
Neng ati rasane nyesek soyo tenanan
Anggonku ngerasake nganti koyo uwong edan
Saben mbengin nyawang fotomu dadi kelingan
Nalikane aku ro kowe foto selfie bebarengan
Getun ati iki yen uwes ngapusi
Salahmu dewe mergo kowe sing njalari
Pancen salah tak akoni aku salah
Uwes gawe loro wes gawe uripku bubrah
Duh dek aku wes lali
Nyambung katresnan ro kowe aku wes ora wani
Opo meneh mbaleni gandengan koyo wingi
Sori aku ora sudi
Aduh deh aku wes loro
Tak ikhlasno mergo ati uwis gelo
Timbang aku gejeron mendingan aku move on
Pokemon pokoke move on
Duh dek aku wes lali
Nyambung katresnan ro kowe aku wes ora wani
Opo meneh mbaleni gandengan koyo wingi
Sori aku ora sudi
Aduh deh aku wes loro
Tak ikhlasno mugo ati uwis gelo
Timbang aku gejeron mendingan aku move on
Pokemon pokoke move on


Baca selengkapnya ›

Download lagu Safira Inema - Pokemon (Ft. Brewog)

Download lagu Safira Inema - Pokemon (Ft. Brewog), Download Lagu Safira Inema Ft Brewog Audio - Pokemon (Official Music Video) Mp3 , safira-inema-pokemon-ft-brewog.mp3, Lirik lagu Pokemon (Ft. Brewog), Video klip Safira Inema Pokemon (Ft. Brewog) mp4. Kumpulan link download Pokemon (Ft. Brewog) di Metrolagu, Wapka, Ilkpop. Download lagu terbaru, gudang lagu Mp3 gratis terbaik.

Lagu dari Safira Inema Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Safira Inema

Lagu dari Safira Inema Terpopuler

×