Temukan lagu, video, lirik dibawah!

Download lagu Pengen Nangis Tapi Isin (DJ Santuy) Safira Inema Mp3

Safira Inema 1,146x dilihat 1 bulan yang lalu
Safira Inema - Pengen Nangis Tapi Isin (DJ Santuy)

Safira Inema - Pengen Nangis Tapi Isin (DJ Santuy)

Download lagu Safira Inema - Pengen Nangis Tapi Isin (DJ Santuy) Mp3 gratis di Stafaband beserta lirik tanpa daftar. Download cepat dan mudah tanpa iklan.

  • Title: Pengen Nangis Tapi Isin (DJ Santuy)
  • Artist: Safira Inema
  • Genre: Dangdut
  • Size: 5.16 MB
  • Duration: 05:28 menit
  • Hits: 1,146x
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Dirilis: 07 June 2020
  • Diperbarui: 08 June 2020
Lirik Lagu Pengen Nangis Tapi Isin (DJ Santuy) :

gede tresnoku, tulus kanggo sliramu
tegone mbok sio sio, sampek atiku loro
pepes awakku, ambruk cagak atiku
pengen nangis tapi isin
mung iso ngempet ning njero batin
yen tak rasakke jebule kok seje
rapodo karo manise ucape
opo kowe seneng yen ati iki kelaran
tresnoku tibakā€™e mbok gawe dolanan
kebangeten nggonmu nyikso atiku
wes kadung sayang, kowe malah ngilang
gede tresnoku, tulus kanggo sliramu
tegone mbok sio sio, sampek atiku loro
pepes awakku, ambruk cagak atiku
pingin nangis tapi isin
mung iso ngempet ning njero batin
kebangeten nggonmu nyikso atiku
wes kadung sayang, kowe malah ngilang
gede tresnoku, tulus kanggo sliramu
tegone mbok sio sio, sampek atiku loro
pepes awakku, ambruk cagak atiku
pingin nangis tapi isin
mung iso ngempet ning njero batin
gede tresnoku, tulus kanggo sliramu
tegone mbok sio sio, sampek atiku loro
pepes awakku, ambruk cagak atiku
pingin nangis tapi isin
mung iso ngempet ning njero batin
pingin nangis tapi isin
mung iso ngempet ning njero batin

Bagikan: