Open Nav

Safira Inema - Lintang Ati

Download lagu Safira Inema - Lintang Ati, ukuran 5.27 MB durasi 05:19 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Safira Inema . Dapatkan link download Lintang Ati gratis, mudah dan cepat.

Artis Safira Inema
Judul Lintang Ati
Diunggah 07 Mei 2020
Ukuran 5.27 MB
Durasi 05:19 Menit
View 494x
Judul Video Lintang Ati - Safira Inema (Official Music Video)
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download MP3 / Video MP4

Stafaband - Download lagu Safira Inema - Lintang Ati yang resmi rilis pada 11 June 2019 dengan cepat dan mudah tanpa iklan. Beli juga DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Safira Inema terus dapat berkarya.

Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Safira Inema - Lintang Ati


Lirik Lagu "Lintang Ati" oleh Safira Inema

        Lintang seng ono neng wengi
Gawe kangen ati
Ati seng tansah nandang kasmaran iki
Endahe esemmu. gawe bungahe atiku
Mung sliramu pepuja neng atiku

Ati seng tansah nandang kasmaran iki
Endahe esemmu. gawe bungahe atiku
Ati seng tansah nandang kasmaran ikiMung sliramu pepuja neng atiku

Neng awan katon netromu ing saben wengiku
Wiroso ing semilire angin dalu
Sliramu doh kangmas, seng dadi memani ing kalbu
Mung sliramu seng ono neng atiku
Aku tresno sliramu.

Neng angin tak titipne
Roso kangen marang sliramu
Nadyan batin pengen ketemu
Amung biso nyawang fotomu

Abote mendem kangen
Kangen seng neng jero dodoku
Gedino roso tresno iki
Amung tak simpen neng jero ati

Lintang seng ono neng wengi
Gawe kangen ati
Ati seng tansah nandang kasmaran iki
Endahe esemmu. gawe bungahe atiku
Mung sliramu pepuja neng atiku

Ati seng tansah nandang kasmaran iki
Endah e esemmu. gawe bungahe atiku
Mung sliramu pepuja neng atiku

Neng awan katon netromu ing saben wengiku
Wiroso ing semilire angin dalu
Sliramu doh kangmas, seng dadi memani ing kalbu
Mung sliramu seng ono neng atiku
Aku tresno sliramu.
Neng angin tak titipne
Roso kangen marang sliramu
Nadyan batin pengen ketemu
Amung biso nyawang fotomu

Abote mendem kangen
Kangen seng neng jero dodoku
Gedino roso tresno iki
Amung tak simpen neng jero ati
Baca selengkapnya ›

Download lagu Safira Inema - Lintang Ati

Download lagu Safira Inema - Lintang Ati, Download Lagu Lintang Ati - Safira Inema (Official Music Video) Mp3 , safira-inema-lintang-ati.mp3, Lirik lagu Lintang Ati, Video klip Safira Inema Lintang Ati mp4. Kumpulan link download Lintang Ati di Metrolagu, Wapka, Ilkpop. Download lagu terbaru, gudang lagu Mp3 gratis terbaik.

Lagu dari Safira Inema Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Safira Inema

Lagu dari Safira Inema Terpopuler

×