Temukan lagu, video, lirik dibawah!

Download Lagu Safira Inema - Dj Ora Tak Getuni Ora Tak Tangisi Lungamu Nang Endi Aku Ora Goleki Leda Lede MP3

Safira Inema 16x dilihat 1 minggu yang lalu
Safira Inema - Dj Ora Tak Getuni Ora Tak Tangisi Lungamu Nang Endi Aku Ora Goleki Leda Lede

Download lagu Safira Inema - Dj Ora Tak Getuni Ora Tak Tangisi Lungamu Nang Endi Aku Ora Goleki Leda Lede Mp3 gratis di Stafaband beserta lirik tanpa daftar. Download lagu mp3 Safira Inema - Dj Ora Tak Getuni Ora Tak Tangisi Lungamu Nang Endi Aku Ora Goleki Leda Lede yang dibawakan oleh "Safira Inema" dengan cepat dan mudah tanpa iklan, beli juga DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Safira Inema terus dapat berkarya.

  • Title: Dj Ora Tak Getuni Ora Tak Tangisi Lungamu Nang Endi Aku Ora Goleki Leda Lede
  • Artist: Safira Inema
  • Genre: Dangdut
  • Size: 5 MB
  • Duration: 05:12 menit
  • Hits: 16x
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Dirilis: 26 September 2020
  • Diperbarui: 16 October 2020
Lirik Lagu Dj Ora Tak Getuni Ora Tak Tangisi Lungamu Nang Endi Aku Ora Goleki Leda Lede :

Biyen kowe ngomong wes ra sudi
Saiki kowe nuntut aku bali
Opo kowe pantes tak lagati?

Aku isih wedi mbok larani

Atiku iki wes kadung loro
Wes dadi kebacut ilang roso
Tresnoku wes sudo, ra koyo dek jaman semono

Atiku wes kanggo uwong liyo

Leda lede, lungo teko sak penake
Sepurane, atiku wes du nggo kowe
Aku biyen mbok siakke, saiki manut dalane
Aku kowe du jodone

Ora tak getuni, ora tak tangisi
Lungamu neng endi, aku ora nggoleki
Wes kadung kelaran, atiku ra karuan
Wes bubrah kahanan, rosoku uwis ilang

Wes lalekke wae, aku ora nggondheli
Atiku mung siji, ra kuat yen mbaleni
Salahmu dewe biyen kowe wes ngelarani

Ati leda lede saiki kowe pengen aku bali
Leda lede, lungo teko sak penake
Sepurane, atiku wes du nggo kowe
Aku biyen mbok siakke, saiki manut dalane

Aku kowe du jodone
Atiku iki wes kadung loro
Wes dadi kebacut ilang roso
Tresnoku wes sudo, ra koyo dek jaman semono

Atiku wes kanggo uwong liyo
Leda lede, lungo teko sak penake
Sepurane, atiku wes du nggo kowe
Aku biyen mbok siakke, saiki manut dalane

Aku kowe du jodone
Atiku iki wes kadung loro
Wes dadi kebacut ilang roso
Tresnoku wes sudo, ra koyo dek jaman semono

Atiku wes kanggo uwong liyo
Leda lede, lungo teko sak penake
Sepurane, atiku wes du nggo kowe
Aku biyen mbok siakke, saiki manut dalane

Aku kowe du jodone
Leda lede, lungo teko sak penake
Sepurane, atiku wes du nggo kowe
Aku biyen mbok siakke, saiki manut dalane
Aku kowe du jodone

Bagikan:

  • Download Lagu Safira Inema Dj Ora Tak Getuni Ora Tak Tangisi Lungamu Nang Endi Aku Ora Goleki Leda Lede
  • Download Video
  • Lirik Lagu
  • Download MP3
  • Mudah dan Cepat
  • Download Lagu dari YouTube
  • Stafaband
  • Metrolagu
  • Planetlagu