Open Nav

Safira Inema - Dada Sayang

Download lagu Safira Inema - Dada Sayang, ukuran 5.47 MB durasi 05:40 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Safira Inema. Dapatkan link download Dada Sayang gratis, mudah dan cepat.

Artis Safira Inema
Judul Dada Sayang
Diunggah 30 Mei 2021
Ukuran 5.47 MB
Durasi 05:40 Menit
View 104x
Judul Video Safira Inema - Dada Sayang (Official Music Video ANEKA SAFARI)
Format Audio/MP3, Video/MP4

Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Safira Inema - Dada Sayang


Lirik Lagu "Dada Sayang" oleh Safira Inema

        Rasane koyo ngene
Yen lagi nandang kahanan
Tak kuat-kuatne ati
Nadyan loro tenan
Sing dikarepne
Selawase sesandingan
Nyatane kabeh mung dadi kenangan
Yen pancen mung semene
Sing ati-ati nggon bebrayanTresnomu kanggo awakku
Yo wis kudu tak lilakne
Nadyan perih atiku
Ninggalke aku
Kowe malah ro wong liyo
Aku sadar wis ra ono artine
Yowes dada sayang
Dewe wes ra dadi siji
Sing ati-ati nggon bebrayan
Tak dungakne tresno nyawiji
Yowes dada sayang
Lilo ora tak gondeli
Amergo wis kudu sadar
Dudu sopo-sopo aku iki
Yen wonten kurang
Ngapunten kulo
Cukup ngerti wae setyo mu mung semono
Yen pancen mung semene
Tresnomu kanggo awakku
Yowes kudu tak lilakne
Nadyan perih atiku
Ninggalke aku
Kowe malah ro wong liyo
Aku sadar wes ra ono artine
Yowes dada sayang
Dewe wes ra dadi siji
Sing ati-ati nggon bebrayan
Tak dungakne tresno nyawiji
Yowes dada sayang
Lilo ora tak gondeli
Amergo wes kudu sadar
Dudu sopo-sopo aku iki
Yen wonten kurang
Ngapunten kulo
Cukup ngerti wae setyo mu mung semono
Yowes dada sayang
Dewe wes ra dadi siji
Sing ati-ati nggon bebrayan
Tak dungakne tresno nyawiji
Yowes dada sayang
Lilo ora tak gondeli
Amergo wes kudu sadar
Dudu sopo-sopo aku iki
Yen wonten kurang
Ngapunten kulo
Cukup ngerti wae setyo mu mung semono
Baca selengkapnya ›

Download lagu Safira Inema - Dada Sayang

Stafaband - Download lagu Safira Inema - Dada Sayang yang resmi rilis pada 05 September 2020 dengan cepat dan mudah tanpa iklan. Beli juga DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Safira Inema terus dapat berkarya.

Download MP3 / Video MP4

Download lagu Safira Inema - Dada Sayang, Download Lagu Safira Inema - Dada Sayang (Official Music Video ANEKA SAFARI) Mp3 , safira-inema-dada-sayang.mp3, Lirik lagu Dada Sayang, Video klip Safira Inema Dada Sayang mp4. Kumpulan link download Dada Sayang di Metrolagu, Wapka, Ilkpop. Download lagu terbaru, gudang lagu Mp3 gratis terbaik.

Lagu dari Safira Inema Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Safira Inema

Lagu dari Safira Inema Terpopuler

×