Temukan lagu, video, lirik dibawah!

Download Lagu Safira Inema - Balik Kanan Wae MP3

Safira Inema 71x dilihat 1 bulan yang lalu
Safira Inema - Balik Kanan Wae

Download lagu Safira Inema - Balik Kanan Wae Mp3 gratis di Stafaband beserta lirik tanpa daftar. Download lagu mp3 Safira Inema - Balik Kanan Wae yang dibawakan oleh "Safira Inema" dengan cepat dan mudah tanpa iklan, beli juga DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Safira Inema terus dapat berkarya.

  • Title: Balik Kanan Wae
  • Artist: Safira Inema
  • Genre: Dangdut
  • Size: 4.38 MB
  • Duration: 04:49 menit
  • Hits: 71x
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Dirilis: 14 August 2020
  • Diperbarui: 18 August 2020
Lirik Lagu Balik Kanan Wae :

Kelingan nalikane aku ketemu ro kowe
Ati iki langsung iso tresno rasane
Saben ketemu sliramu tansah ayem atiku
Naliko nyawang esem lan guyumu
Sampai tiba waktu yang ku nanti
Tak ungkapke roso ning njero ati iki
Nanging nyatane kowe ono sing nduweni

Reff:

Aku tresno karo kowe
Nanging aku iso opo
Ngerteni kowe uwes nyanding uwong liyo
Aku kudu iso nerimo
Snadyan ati loro rasane
Mungkin kabeh iki wes dalan e
Sepurane aku wes tresno sliramu
Snadyan aku iki dudu pilihan mu
Mending tak ikhlasno
Dari pada cidro
Mugo kowe bahagia karo wong liyo
Sampai tiba waktu yang ku nanti
Tak ungkapke roso ning njero ati iki
Nanging nyatane kowe ono sing nduweni

Aku tresno karo kowe
Nanging aku iso opo
Ngerteni kowe uwes nyanding uwong liyo
Aku kudu iso nerimo
Snadyan ati loro rasane
Mungkin kabeh iki wes dalan e

Aku tresno karo kowe
Nanging aku iso opo
Ngerteni kowe uwes nyanding uwong liyo
Aku kudu iso nerimo
Snadyan ati loro rasane
Mungkin kabeh iki wes dalan e
Wes wes cukup mending balik kanan wae

Bagikan:

  • Download Lagu Safira Inema Balik Kanan Wae
  • Download Video
  • Lirik Lagu
  • Download MP3
  • Mudah dan Cepat
  • Download Lagu dari YouTube
  • Stafaband
  • Metrolagu
  • Planetlagu