Open Nav

Safira Inema - Balik Kanan Wae

Download lagu Safira Inema - Balik Kanan Wae, ukuran 4.58 MB durasi 04:49 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Safira Inema. Dapatkan link download Balik Kanan Wae gratis, mudah dan cepat.

Artis Safira Inema
Judul Balik Kanan Wae
Diunggah 18 Agustus 2020
Ukuran 4.58 MB
Durasi 04:49 Menit
View 288x
Judul Video Safira Inema - Balik Kanan Wae | DJ Santuy [Official Music Video]
Format Audio/MP3, Video/MP4

Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Safira Inema - Balik Kanan Wae


Lirik Lagu "Balik Kanan Wae" oleh Safira Inema

        Kelingan nalikane aku ketemu ro kowe 
Ati iki langsung iso tresno rasane
Saben ketemu sliramu tansah ayem atiku
Naliko nyawang esem lan guyumu
Sampai tiba waktu yang ku nanti
Tak ungkapke roso ning njero ati iki
Nanging nyatane kowe ono sing nduweni

Reff:

Aku tresno karo kowe
Nanging aku iso opo
Ngerteni kowe uwes nyanding uwong liyo
Aku kudu iso nerimo
Snadyan ati loro rasane
Mungkin kabeh iki wes dalan e
Sepurane aku wes tresno sliramu
Snadyan aku iki dudu pilihan mu
Mending tak ikhlasno
Dari pada cidro
Mugo kowe bahagia karo wong liyo
Sampai tiba waktu yang ku nanti
Tak ungkapke roso ning njero ati iki
Nanging nyatane kowe ono sing nduweni

Aku tresno karo kowe
Nanging aku iso opo
Ngerteni kowe uwes nyanding uwong liyo
Aku kudu iso nerimo
Snadyan ati loro rasane
Mungkin kabeh iki wes dalan e

Aku tresno karo kowe
Nanging aku iso opo
Ngerteni kowe uwes nyanding uwong liyo
Aku kudu iso nerimo
Snadyan ati loro rasane
Mungkin kabeh iki wes dalan e
Wes wes cukup mending balik kanan wae
Baca selengkapnya ›

Download lagu Safira Inema - Balik Kanan Wae

Stafaband - Download lagu Safira Inema - Balik Kanan Wae yang resmi rilis pada 14 August 2020 dengan cepat dan mudah tanpa iklan. Beli juga DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Safira Inema terus dapat berkarya.

Download MP3 / Video MP4

Download lagu Safira Inema - Balik Kanan Wae, Download Lagu Safira Inema - Balik Kanan Wae | DJ Santuy [Official Music Video] Mp3 , safira-inema-balik-kanan-wae.mp3, Lirik lagu Balik Kanan Wae, Video klip Safira Inema Balik Kanan Wae mp4. Kumpulan link download Balik Kanan Wae di Metrolagu, Wapka, Ilkpop. Download lagu terbaru, gudang lagu Mp3 gratis terbaik.

Lagu dari Safira Inema Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Safira Inema

Lagu dari Safira Inema Terpopuler

×