Open Nav

Safira Inema - Apa Kabar Mantan

Download lagu Safira Inema - Apa Kabar Mantan, ukuran 3.69 MB durasi 03:57 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Safira Inema. Dapatkan link download Apa Kabar Mantan gratis, mudah dan cepat.

Artis Safira Inema
Judul Apa Kabar Mantan
Diunggah 22 Mei 2021
Ukuran 3.69 MB
Durasi 03:57 Menit
View 201x
Judul Video Safira Inema - Apa Kabar Mantan (Official Music Video) | JOOX ORIGINAL
Format Audio/MP3, Video/MP4

Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Safira Inema - Apa Kabar Mantan


Lirik Lagu "Apa Kabar Mantan" oleh Safira Inema

        Apa Kabar Mantan

apa Kabar Wong Sing Tau Tak Sayang
apa Kabar Wong Sing Tau Tak Gawe Nyaman
susah Seneng Janjine Bebarengan
ning Akhire Kowe Lungo Ninggal Kenangan

atiku Ra Bakal Serapuh Kuwi
masalah Percintaan Tak Pikir Keri
masa Lalu Ra Perlu Tak Baleni
teko Tenang Kabeh Uwes Tak Gawe Lali

hei Apa Kabar Mantanku Sing Tau Ning Atiku
kelingan Ra Karo Aku Sing Tau Ngisi Atimu
mbiyen Bubare Mergo Kowe Ono Sing Liyane
waton Minggal Ninggal Lungo Aku Sing Ono Ning Kene

tangise Ati Iki Mergo Kowe Sing Njalari
bahagiaku Hancur Ketika Tresno Iki Dibagi
cerita Cinta Sing Tak Bangun Nganti Tibo Tangi
terima Kasih Luka Ini, Sekian Ku Pamit Pergi

apa Kabar Wong Sing Tau Tak Sayang
apa Kabar Wong Sing Tau Tak Gawe Nyaman
susah Seneng Janjine Bebarengan
ning Akhire Kowe Lungo Ninggal Kenangan

atiku Ra Bakal Serapuh Kuwi
masalah Percintaan Tak Pikir Keri
masa Lalu Ra Perlu Tak Baleni
teko Tenang Kabeh Uwes Tak Gawe Lali

raiso Dibaleni, Getun Kuwi Tibo Mburi
kowe Biyen Ra Kelingan Po Pas Aku Mbok Larani
saiki Kowe Ngemis Njaluk Aku Akon Bali
yo Sori Sepurane Ati Iki Wes Ra Sudi

saiki Lungamu Ora Bakal Tak Gondheli
opo Meneh Ora Mungkin Nganti Kowe Tak Tangisi
sementara Tak Ngene Wae, Aku Dewe Wani
matur Sembah Nuwun Sanget Sampun Nate Nglarani

mas Kangmas Sing Sepurane Tenan
mbiyen Tau Gawe Atimu Kelaran
tak Kiro Dek’e Iki Luwih Sayang
jebul Akhire Tresnoku Nggo Dolanan

po Ra Kroso Sampeyan Tak Kangeni
pengen Dadi Siji Kabeh Dibaleni
tulung Ngertio Isi Ati Iki
sumpah Matiku Ra Bakal Tak Larani

apa Kabar Wong Sing Tau Tak Sayang
apa Kabar Wong Sing Tau Tak Gawe Nyaman
susah Seneng Janjine Bebarengan
ning Akhire Kowe Lungo Ninggal Kenangan

atiku Ra Bakal Serapuh Kuwi
masalah Percintaan Tak Pikir Keri
masa Lalu Ra Perlu Tak Baleni
teko Tenang Kabeh Uwes Tak Gawe Lali

Baca selengkapnya ›

Download lagu Safira Inema - Apa Kabar Mantan

Stafaband - Download lagu Safira Inema - Apa Kabar Mantan yang resmi rilis pada 21 May 2021 dengan cepat dan mudah tanpa iklan. Beli juga DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Safira Inema terus dapat berkarya.

Download MP3 / Video MP4

Download lagu Safira Inema - Apa Kabar Mantan, Download Lagu Safira Inema - Apa Kabar Mantan (Official Music Video) | JOOX ORIGINAL Mp3 , safira-inema-apa-kabar-mantan.mp3, Lirik lagu Apa Kabar Mantan, Video klip Safira Inema Apa Kabar Mantan mp4. Kumpulan link download Apa Kabar Mantan di Metrolagu, Wapka, Ilkpop. Download lagu terbaru, gudang lagu Mp3 gratis terbaik.

Lagu dari Safira Inema Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Safira Inema

Lagu dari Safira Inema Terpopuler

×