Open Nav

Ryzki - Tresno Sing Ajur

Download lagu Ryzki - Tresno Sing Ajur, ukuran 5.2 MB durasi 05:12 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Ryzki. Lagu Tresno Sing Ajur dari Ryzki resmi rilis pada 29 October 2020. Kamu juga bisa membeli DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Ryzki terus dapat berkarya. Dapatkan link download Tresno Sing Ajur gratis, mudah dan cepat.

Artis Ryzki
Judul Tresno Sing Ajur
Diunggah 30 Oktober 2020
Ukuran 5.2 MB
Durasi 05:12 Menit
View 412x
Judul Video ryzki - tresno sing ajur (official music video)
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download MP3 / Video MP4

Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Ryzki - Tresno Sing Ajur

senajan kowe lungo aku yo orapopo
ati tetep kuat ngadepi roso
netes eluhku kowe nglungani tresno
urip mung sepisan ra sah digawe rekoso

abot ngrasakke kowe mblenjani janji
karo wong liyo sing kere ati
trimo nggolek wong sugih bondo maniso lati
ra sah sepaneng aku kuat ati

lilakke kabeh kenangan mbiyen kae
wes cukup loro sing tak rasakke

Reff :
aku uwis nem taun mlaku karo kowe
nanging ngopo tresno iki mung tok sepelekkel
opo kowe ra ngerti sing takrasakkele
ajur atiku ngerti tresnomu ro liyane

lilakke kabeh kenangan mbiyen kae
wes cukup loro sing tak rasakke

Reff :
aku uwis nem taun mlaku karo kowe
nanging ngopo tresno iki mung tok sepelekke
opo kowe ra ngerti sing tak rasakke
ajur atiku ngerti tresnomu ro liyane
he hee

(Overtune)
aku uwis nem taun mlaku karo kowe
nanging ngopo tresno iki mung tok sepelekke
opo kowe ra ngerti sing tak rasakke
ajur atiku ngerti tresnomu ro liyane
ajur atiku ngerti tresnomu ro liyane
ajur atiku ngerti tresnomu ro liyane


Baca selengkapnya ›

Download lagu Ryzki - Tresno Sing Ajur

Download lagu Ryzki - Tresno Sing Ajur, Download Lagu ryzki - tresno sing ajur (official music video) Mp3 , ryzki-tresno-sing-ajur.mp3, Lirik lagu Tresno Sing Ajur, Video klip Ryzki Tresno Sing Ajur mp4. Kumpulan link download Tresno Sing Ajur di Metrolagu, Wapka, Ilkpop. Download lagu terbaru, gudang lagu Mp3 gratis terbaik.

Lagu dari Ryzki Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Ryzki

Lagu dari Ryzki Terpopuler

×