Temukan lagu, video, lirik dibawah!

Download Lagu Ryzki - Tresno Sing Ajur MP3

Ryzki 70x dilihat 3 minggu yang lalu
Ryzki - Tresno Sing Ajur

Download lagu Ryzki - Tresno Sing Ajur Mp3 gratis di Stafaband beserta lirik tanpa daftar. Download lagu mp3 Ryzki - Tresno Sing Ajur yang dibawakan oleh "Ryzki" dengan cepat dan mudah tanpa iklan, beli juga DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Ryzki terus dapat berkarya.

  • Title: Tresno Sing Ajur
  • Artist: Ryzki
  • Genre: Dangdut
  • Size: 5 MB
  • Duration: 05:12 menit
  • Hits: 70x
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Dirilis: 29 October 2020
  • Diperbarui: 30 October 2020
Lirik Lagu Tresno Sing Ajur :

senajan kowe lungo aku yo orapopo
ati tetep kuat ngadepi roso
netes eluhku kowe nglungani tresno
urip mung sepisan ra sah digawe rekoso

abot ngrasakke kowe mblenjani janji
karo wong liyo sing kere ati
trimo nggolek wong sugih bondo maniso lati
ra sah sepaneng aku kuat ati

lilakke kabeh kenangan mbiyen kae
wes cukup loro sing tak rasakke

Reff :
aku uwis nem taun mlaku karo kowe
nanging ngopo tresno iki mung tok sepelekkel
opo kowe ra ngerti sing takrasakkele
ajur atiku ngerti tresnomu ro liyane

lilakke kabeh kenangan mbiyen kae
wes cukup loro sing tak rasakke

Reff :
aku uwis nem taun mlaku karo kowe
nanging ngopo tresno iki mung tok sepelekke
opo kowe ra ngerti sing tak rasakke
ajur atiku ngerti tresnomu ro liyane
he hee

(Overtune)
aku uwis nem taun mlaku karo kowe
nanging ngopo tresno iki mung tok sepelekke
opo kowe ra ngerti sing tak rasakke
ajur atiku ngerti tresnomu ro liyane
ajur atiku ngerti tresnomu ro liyane
ajur atiku ngerti tresnomu ro liyane

Bagikan:

  • Download Lagu Ryzki Tresno Sing Ajur
  • Download Video
  • Lirik Lagu
  • Download MP3
  • Mudah dan Cepat
  • Download Lagu dari YouTube
  • Stafaband
  • Metrolagu
  • Planetlagu