Open Nav

Pendhoza - Tresno Saklawase

Download lagu Pendhoza - Tresno Saklawase, ukuran 3.61 MB durasi 03:49 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Pendhoza. Lagu Tresno Saklawase dari Pendhoza resmi rilis pada 25 November 2017. Kamu juga bisa membeli DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Pendhoza terus dapat berkarya. Dapatkan link download Tresno Saklawase gratis, mudah dan cepat.

Artis Pendhoza
Judul Tresno Saklawase
Diunggah 17 Mei 2020
Ukuran 3.61 MB
Durasi 03:49 Menit
View 561x
Judul Video PENDHOZA-Tresno Saklawase(Cover)Lyric Video
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download MP3 / Video MP4

Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Pendhoza - Tresno Saklawase

ra bakalan tak lalekke, kenanganku karo kowe
yo mung siji sing tak karepke
dadio awakmu dewe, opo sing tok rasakke
yo mung kowe tresno saklawase

tresno tulus ning ati ing njero dodo iki
ra bakal tak lalekke janjimu sing tok ucapke
aku bakal iling marang awakmu
senajan tau nggawe cidro ning njero atiku
tresno ning uripku mung tansah kanggo awakmu

nanging ngopo kowe malah ninggalke aku
roso ning ati iki ra bakal iso tok apusi
rino klawan wengi aku tansah ngenteni
tresnoku marang awakmu ra bakal iso mati
ibarat banyu mili tresnaku tulus lan suci

ra bakalan tak lalekke, kenanganku karo kowe
yo mung siji sing tak karepke
dadio awakmu dewe, opo sing tok rasakke
yo mung kowe tresno saklawase

nanging kabeh kui mung neng njero impenku
senajan janjimu mbiyen jebule yo mung palsu
saiki tresnamu wes lungo mlayu seko aku
janji seko lambemu jebule yo mung lunyu
ra bedo adoh seko polah lan tingkah lakumu

kabeh kuwi dadi kenangan karo kowe
dadio awakmu dewe opo sing tok rasakke
marang janjimu mbiyen sing wes tok ucapke
saiki aku getun tibo tembe mburine
mergo aku ra nggugu opo sing wes tok kandakke

ra bakalan tak lalekke, kenanganku karo kowe
yo mung siji sing tak karepke
dadio awakmu dewe, opo sing tok rasakke
yo mung kowe tresno saklawase

ra bakalan tak lalekke, kenanganku karo kowe
yo mung siji sing tak karepke
dadio awakmu dewe, opo sing tok rasakke
yo mung kowe tresno saklawase


Baca selengkapnya ›

Download lagu Pendhoza - Tresno Saklawase

Download lagu Pendhoza - Tresno Saklawase, Download Lagu PENDHOZA-Tresno Saklawase(Cover)Lyric Video Mp3 , pendhoza-tresno-saklawase.mp3, Lirik lagu Tresno Saklawase, Video klip Pendhoza Tresno Saklawase mp4. Kumpulan link download Tresno Saklawase di Metrolagu, Wapka, Ilkpop. Download lagu terbaru, gudang lagu Mp3 gratis terbaik.

Lagu dari Pendhoza Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Pendhoza

Lagu dari Pendhoza Terpopuler

×