Open Nav

Pendhoza - Sepur Wengi

Download lagu Pendhoza - Sepur Wengi, ukuran 4.45 MB durasi 04:35 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Pendhoza. Lagu Sepur Wengi dari Pendhoza resmi rilis pada 05 July 2018. Kamu juga bisa membeli DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Pendhoza terus dapat berkarya. Dapatkan link download Sepur Wengi gratis, mudah dan cepat.

Artis Pendhoza
Judul Sepur Wengi
Diunggah 17 Mei 2020
Ukuran 4.45 MB
Durasi 04:35 Menit
View 394x
Judul Video Sepur Wengi
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download MP3 / Video MP4

Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Pendhoza - Sepur Wengi

senenge ati iki biso netepi janji
janjiku marang kowe kuwi
liwat dalan kang sepi sasat ra nduwe wedi
ngeterake lungaku iki

jas jus jas jus roda-rodane wesi
jas jus jas jus mlakune sepur wengi iki

entenono tekaku oh kekasihku
roso kangen kangenku marang sliramu
nganti kegowo ing mimpi oh kekasihku
kangen rindu marang sliramu

ning endi wae lakuku kowe tetep ning atiku
senajan abot kanggoku ninggal kutho lan awakmu
duh kowe kekasihku aku netepi janjiku
entenono baliku tresnaku mung awakmu

tumetes eluhku mili ono sepur wengi iki
gawe nggreges njero ati esem ngguyumu gondheli
sliramu sing tak sayang kowe ra usah sumelang
lungaku ra bakal ngilang utowo medot katresnan

jas jus jas jus roda-rodane wesi
jas jus jas jus mlakune sepur wengi iki

entenono tekaku oh kekasihku
roso kangen kangenku marang sliramu
nganti kegowo ing mimpi oh kekasihku
kangen rindu marang sliramu

angin wengi sumilir mung kowe sing tak pikir
aku ora sumingkir rosoku ra iso kintir
saben wengi sliramu tansah ono impenku
ra ilang seko uripku opo maneh atiku

ning dalan sing sepi iki aku mung biso nangisi
koyo ra lilo aku adoh seko rogomu
kangenku soyo tenanan sliramu sing tak eman
sesuk wajine bali bakal tak ganteng lan tak sayang

jas jus jas jus roda-rodane wesi
jas jus jas jus mlakune sepur wengi iki

entenono tekaku oh kekasihku
roso kangen kangenku marang sliramu
nganti kegowo ing mimpi oh kekasihku
kangen rindu marang sliramu


Baca selengkapnya ›

Download lagu Pendhoza - Sepur Wengi

Download lagu Pendhoza - Sepur Wengi, Download Lagu Sepur Wengi Mp3 , pendhoza-sepur-wengi.mp3, Lirik lagu Sepur Wengi, Video klip Pendhoza Sepur Wengi mp4. Kumpulan link download Sepur Wengi di Metrolagu, Wapka, Ilkpop. Download lagu terbaru, gudang lagu Mp3 gratis terbaik.

Lagu dari Pendhoza Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Pendhoza

Lagu dari Pendhoza Terpopuler

×