Open Nav

Pendhoza - Seko Opo Atimu

Download lagu Pendhoza - Seko Opo Atimu, ukuran 4.16 MB durasi 04:06 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Pendhoza. Lagu Seko Opo Atimu dari Pendhoza resmi rilis pada 22 June 2019. Kamu juga bisa membeli DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Pendhoza terus dapat berkarya. Dapatkan link download Seko Opo Atimu gratis, mudah dan cepat.

Artis Pendhoza
Judul Seko Opo Atimu
Diunggah 17 Mei 2020
Ukuran 4.16 MB
Durasi 04:06 Menit
View 389x
Judul Video Sandios Pendhoza - Seko Opo Atimu (Official Lyric Video)
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download MP3 / Video MP4

Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Pendhoza - Seko Opo Atimu

dalane cerito aku ro koe
wis akeh tantangane
urip bareng karo koe
mesti ono godane

nanging koe mesti sabar
dinggo aku atimu jembar
ora mundur nggonmu nandur
tresna ro aku ratau luntur

seka opo atimu kui
kuate ngungkuli wesi
seka opo atimu kui
ngadek jejeg sedajan tak larani

saiki tresnaku yo mung nggo koe
tak pasrahke kabeh sak ragane
aku ikhlas yen sliramu dadi jodoku

mung sewu siji wong koyo koe
rabakal tak sia-siake
muga aku ro koe iso tekan sak lawase

seka opo atimu kui
kuate ngungkuli wesi
seka opo atimu kui
ngadek jejeg sedajan tak larani

saiki tresnaku yo mung nggo koe
tak pasrahke kabeh sak ragane
aku ikhlas yen sliramu dadi jodoku

wutuh rasaku iki nggo sliramu
rabakal ngelarani atimu
muga aku ro koe iso tekan sak lawase


Baca selengkapnya ›

Download lagu Pendhoza - Seko Opo Atimu

Download lagu Pendhoza - Seko Opo Atimu, Download Lagu Sandios Pendhoza - Seko Opo Atimu (Official Lyric Video) Mp3 , pendhoza-seko-opo-atimu.mp3, Lirik lagu Seko Opo Atimu, Video klip Pendhoza Seko Opo Atimu mp4. Kumpulan link download Seko Opo Atimu di Metrolagu, Wapka, Ilkpop. Download lagu terbaru, gudang lagu Mp3 gratis terbaik.

Lagu dari Pendhoza Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Pendhoza

Lagu dari Pendhoza Terpopuler

×