Open Nav

Pendhoza - Salah Paham

Download lagu Pendhoza - Salah Paham, ukuran 4.15 MB durasi 04:04 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Pendhoza. Lagu Salah Paham dari Pendhoza resmi rilis pada 22 July 2018. Kamu juga bisa membeli DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Pendhoza terus dapat berkarya. Dapatkan link download Salah Paham gratis, mudah dan cepat.

Artis Pendhoza
Judul Salah Paham
Diunggah 17 Mei 2020
Ukuran 4.15 MB
Durasi 04:04 Menit
View 370x
Judul Video Pendhoza - Salah Paham (Official Lyric Video)
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download MP3 / Video MP4

Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Pendhoza - Salah Paham

koe teko ning aku
neteske eluh ning pipimu
beban opo sing ono ning uripmu

ceritakno karo aku
aku ning sandingmu
ojo mbok pendem gawe susah atimu

ra bakal awakku tego
weruh koe nandang loro
abote urip gawe atimu nelangsa

nanging kabeh ojo mbok anggep
aku iki dadi ono roso
aku mung pengen dadi sing selalu ono

koe malah terlalu dalam
mbok anggep kabeh kui katresnan
maaf kamu itu salah paham

sepurane aku ora biso tresno karo awakmu
mergo koe kui dudu pilihanku
kabeh wektuku wes kanggo awakmu
sing penting koe seneng iso ngguyu

aku karo koe sabendino barengan
mlaku mrono mrene kadang karo gandengan
nanging kabeh iki dudu mergo katresnan
mungkin lebih baik kita hanya berteman

yo sorry yen aku wes gawe koe baper
hilangno roso sayangmu sing wes kadung banter
dudu maksudku hanya memberi harapan
aku pengen ono nggo koe tekan mbuh kapan

koe malah terlalu dalam
mbok anggep kabeh kui katresnan
maaf kamu itu salah paham

sepurane aku ora biso tresno karo awakmu
mergo koe kui dudu pilihanku
kabeh wektuku wes kanggo awakmu
sing penting koe seneng iso ngguyu

sepurane aku ora biso tresno karo awakmu
mergo koe kui dudu pilihanku
kabeh wektuku wes kanggo awakmu
sing penting koe seneng iso ngguyu
sing penting koe seneng iso ngguyu


Baca selengkapnya ›

Download lagu Pendhoza - Salah Paham

Download lagu Pendhoza - Salah Paham, Download Lagu Pendhoza - Salah Paham (Official Lyric Video) Mp3 , pendhoza-salah-paham.mp3, Lirik lagu Salah Paham, Video klip Pendhoza Salah Paham mp4. Kumpulan link download Salah Paham di Metrolagu, Wapka, Ilkpop. Download lagu terbaru, gudang lagu Mp3 gratis terbaik.

Lagu dari Pendhoza Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Pendhoza

Lagu dari Pendhoza Terpopuler

×