Open Nav

Pendhoza - Ninggal Janji

Download lagu Pendhoza - Ninggal Janji, ukuran 3.69 MB durasi 03:57 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Pendhoza. Lagu Ninggal Janji dari Pendhoza resmi rilis pada 26 November 2016. Kamu juga bisa membeli DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Pendhoza terus dapat berkarya. Dapatkan link download Ninggal Janji gratis, mudah dan cepat.

Artis Pendhoza
Judul Ninggal Janji
Diunggah 17 Mei 2020
Ukuran 3.69 MB
Durasi 03:57 Menit
View 418x
Judul Video PENDHOZA - NINGGAL JANJI (NEW VERSION) VIDEO LIRIK
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download MP3 / Video MP4

Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Pendhoza - Ninggal Janji

dulu begitu indah saat kau bersamaku
dulu begitu mesra saat kau di sampingku
namun semua itu pupus hilang dan tak tersisa lagi
janji yang kau ucap dulu itu tinggallah kenangan

aku biyen wes tau dadi bojomu
nanging ngopo kowe ninggalke awakku
opo pancen tresnamu ra cukup siji
kowe lungo tego ninggalke sumpah lan janji

jarene lan mblenjani jebul nyatane endi
lungo ra bali-bali malah ninggalke janji
opo wes kelingan karo awakku iki
sing mbiyen tok tresnani roso tekane mati

yen ngono cah pengenmu ngomongo terus terang
tak usah gawe coro medotke sesambungan
yen wes cukup semene anggonmu bebrayan
kabeh tak bungkus wae timbang nggawe rusak pikiran

aku biyen wes tau dadi bojomu
nanging ngopo kowe ninggalke awakku
opo pancen tresnamu ra cukup siji
kowe lungo tego ninggalke sumpah lan janji

wes kabeh mau salahku, aku njaluk pangapuro
opo kowe lungo mergo aku ra sugih bondho
omonganmu polah tingkahmu ora tau ngajeni aku
sak kepenake dewe awakmu gawe loro atiku

opo iki garise aku ro kowe pisah
wes wegah gagas wanito sing gawe uripku bubrah
saiki aku kudu move on ngelaleke alon-alon
mugo oleh gantine kuwi bakal kelakon

aku biyen wes tau dadi bojomu
nanging ngopo kowe ninggalke awakku
opo pancen tresnamu ra cukup siji
kowe lungo tego ninggalke sumpah lan janji

aku biyen wes tau dadi bojomu
nanging ngopo kowe ninggalke awakku
opo pancen tresnamu ra cukup siji
kowe lungo tego ninggalke sumpah lan janji


Baca selengkapnya ›

Download lagu Pendhoza - Ninggal Janji

Download lagu Pendhoza - Ninggal Janji, Download Lagu PENDHOZA - NINGGAL JANJI (NEW VERSION) VIDEO LIRIK Mp3 , pendhoza-ninggal-janji.mp3, Lirik lagu Ninggal Janji, Video klip Pendhoza Ninggal Janji mp4. Kumpulan link download Ninggal Janji di Metrolagu, Wapka, Ilkpop. Download lagu terbaru, gudang lagu Mp3 gratis terbaik.

Lagu dari Pendhoza Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Pendhoza

Lagu dari Pendhoza Terpopuler

×