Open Nav

Pendhoza - Mending Pedot

Download lagu Pendhoza - Mending Pedot, ukuran 3.45 MB durasi 03:33 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Pendhoza. Lagu Mending Pedot dari Pendhoza resmi rilis pada 10 November 2017. Kamu juga bisa membeli DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Pendhoza terus dapat berkarya. Dapatkan link download Mending Pedot gratis, mudah dan cepat.

Artis Pendhoza
Judul Mending Pedot
Diunggah 16 Mei 2020
Ukuran 3.45 MB
Durasi 03:33 Menit
View 471x
Judul Video PENDHOZA - MENDING PEDHOT - Official Video
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download MP3 / Video MP4

Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Pendhoza - Mending Pedot

janji janji janji marang awakku
nyatane mung palsu palsu seko lambemu
sakjane aku ngerti koe kui mung ngapusi
nanging opo awak iki iseh tresno setengah mati

aduh puyeng sirah iki (sirah iki)
mubeng ra karuen
mikirke koe cah ayu (cah ayu)
sing nggawe pikiran
ning ngopo kok koyo ngene, mben dino tok sepeleke

opo ora mikir koe ki sing tak tresnani
opo uwes lali koe ki sing tak enteni
nanging kabeh janji kui wis ora terbukti
mung nglarani ati, pasrah karo sing Ilahi

uwes cukup cukup cukup anggonmu leh sandiworo
nek pancen ra tresno tresno luwih becik koe lungo
ra iso tepo sliro, gawe atiku nelongso
mending pedot wae, golek tresno sing liyane

aku trimo pedot senajan rasane abot
wes bacut kuciwo amung gawe aku loro
ati wes ra biso neruske dalane crito
marang koe cah ayu mergo janji palsumu

wes cukup semen anggongku nyanding awakmu
senajan rasa tresno iseh ono mring sliramu
saiki koe lungo seko adohing mripatku
aku kudhu kuat senajan pisahan ro awakmu

ibarat tibo tasih ketiban ondo
wes loro tambah di sio-sio
opo koe kui wes ora mikir
timbang ngrasa’ke tresnomu aku trimo sumingkir

janji janji janji janji marang awakku
nyatane mung palsu palsu seko lambemu
sakjane aku ngerti koe kui mung ngapusi
nanging opo awak iki iseh tresno setengah mati

uwes cukup cukup cukup anggonmu leh sandiworo
nek pancen ra tresno tresno luwih becik koe lungo
ra iso tepo sliro, gawe atiku nelongso
mending pedot wae, golek tresno sing liyane


Baca selengkapnya ›

Download lagu Pendhoza - Mending Pedot

Download lagu Pendhoza - Mending Pedot, Download Lagu PENDHOZA - MENDING PEDHOT - Official Video Mp3 , pendhoza-mending-pedot.mp3, Lirik lagu Mending Pedot, Video klip Pendhoza Mending Pedot mp4. Kumpulan link download Mending Pedot di Metrolagu, Wapka, Ilkpop. Download lagu terbaru, gudang lagu Mp3 gratis terbaik.

Lagu dari Pendhoza Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Pendhoza

Lagu dari Pendhoza Terpopuler

×