Open Nav

Pendhoza - Demi Kowe MP3

Download lagu Pendhoza - Demi Kowe, ukuran 4.35 MB durasi 04:25 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Pendhoza, dan telah diperbarui pada 21 Maret 2020.

Artis Pendhoza
Judul Demi Kowe
Rilis 07 January 2019
Ukuran 4.35 MB
Durasi 04:25 Menit
View 697x
Judul Video Pendhoza - Demi Kowe (Official Audio Lyric)
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download lagu Pendhoza - Demi Kowe

Bila kamu mengunduh lagu Demi Kowe MP3 usahakan hanya untuk review saja, jika memang kamu suka dengan lagu Pendhoza - Demi Kowe belilah kaset asli yang resmi atau CD official, kamu juga bisa mendownload secara legal di Official Music, untuk mendukung Pendhoza - Demi Kowe di semua charts dan tangga lagu Indonesia.

Cara download: "Click To Next" > "Generate Link"

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Pendhoza - Demi Kowe

’Dik aku bali, arep nepati janji
’Tak jaluk kowe ’ra ngapusi
Lungaku wingi amung golek rejeki
’Tak bukteke kowe ojo mbedo ati
Wes seprene suwene, aku lunga ninggal kowe
Adoh paran yo mung dinggo kowe

Aku lilo adoh omah, adoh wong tuwo
Demi kowe ben supaya tetep mulya
Tresnaku ’ra bakal ilang senajan adoh paranku
Setiaku karo kowe tekan matiku

Aku lunga ’ra ngilang, nanging mergo kahanan
Aku ora ngapusi, bakal ’tak perjuangkan
Mikir masa depan, karo golek modal
Dinggo sesuk rabi, duduk di pelaminan

Mugo Gusti ngijabahi, aku kowe dadi siji
Bakal urip bebrayan, ojo wedi kelangan
Aku ning sandingmu, ngancani uripmu
Mergo yo mung kowe sing gawe seneng atiku

Wes seprene suwene, aku lunga ninggal kowe
Adoh paran yo mung dinggo kowe

Aku lilo adoh omah, adoh wong tuwo
Demi kowe ben supaya tetep mulya
Tresnaku ra bakal ilang senajan adoh paranku
Setiaku karo kowe tekan matiku

Mergo tresno aku biso
Adoh paran njogo roso
Godaan teko
Nangging aku ora ngiwa

Saiki wis urip bareng
Susah senang dilakoni
Ono kowe aku wani
Ngadepi urip iki

Matur suwun wis gelem nompo aku
Sampun percoyo karo janji janjiku
Bakal tak jaga tekaning patiku
Kanggoku awakmu kui harga diriku

Wes seprene suwene, aku lunga ninggal kowe
Adoh paran yo mung dinggo kowe

Aku lilo adoh omah, adoh wong tuwo
Demi kowe ben supaya tetep mulya
Tresnaku ’ra bakal ilang, senajan adoh paranku
Setiaku karo kowe tekan matiku

Aku lilo adoh omah, adoh wong tuwo
Demi kowe ben supaya tetep mulya
Tresnaku ra bakal ilang senajan adoh paranku
Setiaku karo kowe tekan matiku


Baca selengkapnya ›

Lagu dari Pendhoza Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Pendhoza

Lagu dari Pendhoza Terpopuler

×