Open Nav

Pendhoza - Demi Kowe

Download lagu Pendhoza - Demi Kowe, ukuran 4.35 MB durasi 04:25 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Pendhoza. Lagu Demi Kowe dari Pendhoza resmi rilis pada 07 January 2019. Kamu juga bisa membeli DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Pendhoza terus dapat berkarya. Dapatkan link download Demi Kowe gratis, mudah dan cepat.

Artis Pendhoza
Judul Demi Kowe
Diunggah 21 Maret 2020
Ukuran 4.35 MB
Durasi 04:25 Menit
View 474x
Judul Video Pendhoza - Demi Kowe (Official Audio Lyric)
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download MP3 / Video MP4

Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Pendhoza - Demi Kowe

Dik aku bali, arep nepati janji
Tak jaluk kowe ra ngapusi
Lungaku wingi amung golek rejeki
Tak bukteke kowe ojo mbedo ati
Wes seprene suwene aku lunga ninggal kowe
Adoh paran yo mung dinggo kowe

Aku lilo adoh omah, adoh wong tuwo
Aku lilo adoh omah, adoh wong tuwoDemi kowe ben supaya tetep mulya
Tresnaku ra bakal ilang senajan adoh paranku
Setiaku karo kowe tekan matiku
Aku lunga ra ngilang, nanging mergo kahanan
Aku ora ngapusi, bakal tak perjuangkan
Mikir masa depan karo golek modal
Dinggo sesuk rabi, duduk di pelaminan
Mugo Gusti ngijabahi aku kowe dadi siji
Bakal urip bebrayan, ojo wedi kelangan
Aku ning sandingmu, ngancani uripmu
Mergo yo mung kowe sing gawe seneng atiku
Wes seprene suwene aku lunga ninggal kowe
Adoh paran yo mung dinggo kowe
Aku lilo adoh omah, adoh wong tuwo
Demi kowe ben supaya tetep mulya
Tresnaku ra bakal ilang senajan adoh paranku
Setiaku karo kowe tekan matiku

Mergo tresno aku biso
Adoh paran njogo roso
Godaan teko
Nangging aku ora ngiwa
Saiki wis urip bareng
Susah senang dilakoni
Ono kowe aku wani
Ngadepi urip iki

Matur suwun wis gelem nompo aku
Sampun percoyo karo janji janjiku
Bakal tak jaga tekaning patiku
Kanggoku awakmu kui harga diriku
Wes seprene suwene aku lunga ninggal kowe
Adoh paran yo mung dinggo kowe
Aku lilo adoh omah, adoh wong tuwo
Demi kowe ben supaya tetep mulya
Tresnaku ra bakal ilang senajan adoh paranku
Setiaku karo kowe tekan matiku
Aku lilo adoh omah, adoh wong tuwo
Demi kowe ben supaya tetep mulya
Tresnaku ra bakal ilang senajan adoh paranku
Setiaku karo kowe tekan matiku


Baca selengkapnya ›

Download lagu Pendhoza - Demi Kowe

Download lagu Pendhoza - Demi Kowe, Download Lagu Pendhoza - Demi Kowe (Official Audio Lyric) Mp3 , pendhoza-demi-kowe.mp3, Lirik lagu Demi Kowe, Video klip Pendhoza Demi Kowe mp4. Kumpulan link download Demi Kowe di Metrolagu, Wapka, Ilkpop. Download lagu terbaru, gudang lagu Mp3 gratis terbaik.

Lagu dari Pendhoza Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Pendhoza

Lagu dari Pendhoza Terpopuler

×