Open Nav

Pendhoza - Cemoro Panjang

Download lagu Pendhoza - Cemoro Panjang, ukuran 3.37 MB durasi 03:25 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Pendhoza. Lagu Cemoro Panjang dari Pendhoza resmi rilis pada 05 July 2018. Kamu juga bisa membeli DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Pendhoza terus dapat berkarya. Dapatkan link download Cemoro Panjang gratis, mudah dan cepat.

Artis Pendhoza
Judul Cemoro Panjang
Diunggah 16 Mei 2020
Ukuran 3.37 MB
Durasi 03:25 Menit
View 320x
Judul Video Cemoro Panjang
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download MP3 / Video MP4

Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Pendhoza - Cemoro Panjang

lagi sedelok awakku ngerasake tresno
karo sliramu cah ayu
tanganmu tak gandeng, sliramu tak sanding
koyo dunyo iki awak dewe sing nduweni

cemoro panjang sing tau dadi kenangan
nalikane aku ro kowe pacaran
cemoro duh cemoro ngopo ninggalke cerito loro
loro ning jero atiku, sing tak tresnani lungo

opo pancen tego kowe ninggalke awakku
nganti loro tresno ning jero batinku
opo pancen aku wes dudu jodohmu
aku dekno sing gedhe pangapurane

biyen pancen aku tresno karo kowe
nanging nopo saiki tok tinggalake
opo to iki balesanmu marang aku
kowe tego nggawe cidro ning jero atiku

lagi sedelok awakku ngerasake tresno
karo sliramu cah ayu
tanganmu tak gandeng, sliramu tak sanding
koyo dunyo iki awak dewe sing nduweni

cemoro panjang sing tau dadi kenangan
nalikane aku ro kowe pacaran
cemoro duh cemoro ngopo ninggalke cerito loro
loro ning jero atiku, sing tak tresnani lungo

duh kangmas sing gedhe pangapuramu
aku ra kuat nyonggo tresnomu

cemoro panjang sing tau dadi kenangan
nalikane aku ro kowe pacaran
cemoro duh cemoro ngopo ninggalke cerito loro
loro ning jero atiku, sing tak tresnani lungo


Baca selengkapnya ›

Download lagu Pendhoza - Cemoro Panjang

Download lagu Pendhoza - Cemoro Panjang, Download Lagu Cemoro Panjang Mp3 , pendhoza-cemoro-panjang.mp3, Lirik lagu Cemoro Panjang, Video klip Pendhoza Cemoro Panjang mp4. Kumpulan link download Cemoro Panjang di Metrolagu, Wapka, Ilkpop. Download lagu terbaru, gudang lagu Mp3 gratis terbaik.

Lagu dari Pendhoza Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Pendhoza

Lagu dari Pendhoza Terpopuler

×