Open Nav

Pendhoza - Aku Cah Kerjo MP3

Download lagu Pendhoza - Aku Cah Kerjo, ukuran 6.16 MB durasi 06:10 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Pendhoza, dan telah diperbarui pada 16 Mei 2020.

Artis Pendhoza
Judul Aku Cah Kerjo
Rilis 26 October 2017
Ukuran 6.16 MB
Durasi 06:10 Menit
View 558x
Judul Video PENDHOZA - AKU CAH KERJO - Official Video
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download lagu Pendhoza - Aku Cah Kerjo

Bila kamu mengunduh lagu Aku Cah Kerjo MP3 usahakan hanya untuk review saja, jika memang kamu suka dengan lagu Pendhoza - Aku Cah Kerjo belilah kaset asli yang resmi atau CD official, kamu juga bisa mendownload secara legal di Official Music, untuk mendukung Pendhoza - Aku Cah Kerjo di semua charts dan tangga lagu Indonesia.

Cara download: "Click To Next" > "Generate Link"

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Pendhoza - Aku Cah Kerjo

Bebasan nunggu mongso rendeng
Anggongku le ngenteni kowe
Wes ono sesasi genep dino iki

Mas yen pancen tresnoku iki
Mbok anggep ra ono gunane
Aku ra kuciwo lan aku ra loro

Dek lungaku ra keget cidro
Aku lagi pengen mikir kerjo
Tak jaluk kowe ojo keloro-loro

Dek tresnaku mung siji kowe
Langit b-mi kang dadi seksine
Yen neng ati ra ono wanito liyo

Kowe rasah sok mutusi, aku ra neng endi-endi
Aku lungo amung golek rejeki

Pangapurane awakku ra tau nyanding sliramu
Mergo tuntutan kerjoku nganti ora nduwe wektu
Wektu kanggo ngancani ugo ngeterke nyanyi
Kowe kudu ngerti lungaku golek rejeki

Dongakno lakuku ngayahi kewajibanku
Senajan abot kanggomu nanging kuatno atimu
Wes dadi kahanan aku lungo adoh paran
Ora bakal kelegan nyanding wedokan liyan

Dek lungaku ra keget cidro
Aku lagi pengen mikir kerjo
Tak jaluk kowe ojo keloro-loro

Dek tresnaku mung siji kowe
Langit b-mi kang dadi seksine
Yen neng ati ra ono wanito liyo

Ojo keloro-loro lungaku ra keget cidro
Opo meneh nganti mikir aku wes ora tresno
Yo mung kowe sing tansah ono neng njero dodo
Ra ono trensno liyo mergo aku tansah setio

Kudu percoyo tresnoku iki mung siji kowe
Wani sumpah mati neng ati ra ono liyane
Janjiku tak buktekke ora mung ono lambe
Tunggunen baliku bebrayan tekane sak lawase

Dek lungaku ra keget cidro
Aku lagi pengen mikir kerjo
Tak jaluk kowe ojo keloro-loro

Dek tresnaku mung siji kowe
Langit b-mi kang dadi seksine
Yen neng ati ra ono wanito liyo

Kowe rasah sok mutusi, aku ra neng endi-endi
Aku lungo amung golek rejeki

Anggonku ngabari yo mung lewat bbm-an
Kadang sinyal angel marai dadi penghalang
Neng yo kudu sabar, ora usah nggo nesunan
Mergo trenso kui mestina akeh pacoban

Sing tak jaluk kowe ojo nganti ilang roso
Senajan aku kerep gawe gelo lan kuciwo
Jembarno atimu sak jembare laut samudro
Kowe kudu ngerti yen aku iki cah kerjo

Mas yen pancen kuwi karepmu
Aku yo mung tansah biso nunggu
Tak kuatne atiku tanpo sliramu

Mas nadyan kowe lungo kerjo
Sing tak jalu kowe tetep setio
Ojo nganti kegudho wanito liyo

Sabaro aku yo mung cah kerjo

Sudah tahu Yang Ini Belum?



Hey Kids Jaman Now, Se-update Apa Sih Kamu? Check This Out!


H-7, Inilah Fakta-fakta Tentang Pernikahan Song Song Couple


Ini Klarifikasi Nadine Waworuntu Terkait Video Ciuman Dengan Verrell Bramasta


Baca selengkapnya ›

Lagu dari Pendhoza Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Pendhoza

Lagu dari Pendhoza Terpopuler

×