Open Nav

Om Wawes - Tetep Neng Ati

Download lagu Om Wawes - Tetep Neng Ati, ukuran 5.24 MB durasi 05:16 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Om Wawes. Lagu Tetep Neng Ati dari Om Wawes resmi rilis pada 15 February 2018. Kamu juga bisa membeli DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Om Wawes terus dapat berkarya. Dapatkan link download Tetep Neng Ati gratis, mudah dan cepat.

Artis Om Wawes
Judul Tetep Neng Ati
Diunggah 10 Juni 2020
Ukuran 5.24 MB
Durasi 05:16 Menit
View 297x
Judul Video OM WAWES - TETEP NENG ATI (Official Lyric Video)
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download MP3 / Video MP4

Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Om Wawes - Tetep Neng Ati

banyu tibo seko langit
dadi seksi setyoku mung kanggo kowe
sing neng atiku ra bakal iso ilang
senadyan kowe ngelarani aku

saktenane atiku loro
nanging gede tresno iki luwih seko cidro
janjimu neng aku wes tak rasake wae
kuwi kabeh mergo kowe

aku isih tresno kowe nganti tekan esuk kapan
sliramu tetep neng atiku
senadyan kowe ora iso dadi sing tak karepke
nganti mati kowe tetep neng ati

aku tansah kelingan janjimu neng aku
ra bakal lungo ninggal crito loro
tapi nyatane kowe ora iso jogo roso iki
nganti pungkasane uripku

saktenane atiku loro
nanging gede tresno iki luwih seko cidro
janjimu neng aku wes tak rasake wae
kuwi kabeh mergo kowe

aku isih tresno kowe nganti tekan esuk kapan
sliramu tetep neng atiku
senadyan kowe ora iso dadi sing tak karepke
nganti mati kowe tetep neng ati

aku isih tresno kowe nganti tekan esuk kapan
sliramu tetep neng atiku
senadyan kowe ora iso dadi sing tak karepke
nganti mati kowe tetep neng ati
nganti mati kowe tetep neng ati
nganti mati kowe tetep neng ati


Baca selengkapnya ›

Download lagu Om Wawes - Tetep Neng Ati

Download lagu Om Wawes - Tetep Neng Ati, Download Lagu OM WAWES - TETEP NENG ATI (Official Lyric Video) Mp3 , om-wawes-tetep-neng-ati.mp3, Lirik lagu Tetep Neng Ati, Video klip Om Wawes Tetep Neng Ati mp4. Kumpulan link download Tetep Neng Ati di Metrolagu, Wapka, Ilkpop. Download lagu terbaru, gudang lagu Mp3 gratis terbaik.

Lagu dari Om Wawes Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Om Wawes

Lagu dari Om Wawes Terpopuler

×