Open Nav

Om Wawes - Keno Godho

Download lagu Om Wawes - Keno Godho, ukuran 5.21 MB durasi 05:13 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Om Wawes. Lagu Keno Godho dari Om Wawes resmi rilis pada 20 January 2018. Kamu juga bisa membeli DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Om Wawes terus dapat berkarya. Dapatkan link download Keno Godho gratis, mudah dan cepat.

Artis Om Wawes
Judul Keno Godho
Diunggah 10 Juni 2020
Ukuran 5.21 MB
Durasi 05:13 Menit
View 282x
Judul Video OM WAWES - KENO GODHO (Official Lyric Video)
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download MP3 / Video MP4

Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Om Wawes - Keno Godho

wengi kang dadi seksi
netes deres eluhku ning pipi
nyeri roso ning ati
ngerti kowe mblenjani janji, ngelarani ati

nanging aku iso sabar lan nerimo
mergo gede roso tresnaku ning sliramu

wes terus-terusno anggonmu ngapusi aku
wes terus-terusno anggonmu ngelarani aku
aku wes nepati janji setiaku marang sliramu

aku wes nyobo nrimo ngampet loro neng njero dodo
aku wes nyobo lilo mergo wes kebacut tresno
ora nyongko, ora ngiro, kowe keno godho lanang liyo

kuping rung sido krungu
marang janji-janji manismu
omonganmu mung palsu
jebul elek polah tingkahmu ning mburiku

wes terus-terusno anggonmu ngapusi aku
wes terus-terusno anggonmu ngelarani aku
aku wes nepati janji setiaku marang sliramu

aku wes nyobo nrimo ngampet loro neng njero dodo
aku wes nyobo lilo mergo wes kebacut tresno
ora nyongko, ora ngiro, kowe keno godho lanang liyo

(wes terus-terusno anggonmu ngapusi aku)
wes terus-terusno anggonmu ngelarani aku
aku wes nepati janji setiaku marang sliramu

aku wes nyobo nrimo ngampet loro neng njero dodo
aku wes nyobo lilo mergo wes kebacut tresno
ora nyongko, ora ngiro, kowe keno godho lanang liyo


Baca selengkapnya ›

Download lagu Om Wawes - Keno Godho

Download lagu Om Wawes - Keno Godho, Download Lagu OM WAWES - KENO GODHO (Official Lyric Video) Mp3 , om-wawes-keno-godho.mp3, Lirik lagu Keno Godho, Video klip Om Wawes Keno Godho mp4. Kumpulan link download Keno Godho di Metrolagu, Wapka, Ilkpop. Download lagu terbaru, gudang lagu Mp3 gratis terbaik.

Lagu dari Om Wawes Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Om Wawes

Lagu dari Om Wawes Terpopuler

×