Open Nav

Om Wawes - Kebacut Tresno

Download lagu Om Wawes - Kebacut Tresno, ukuran 4.28 MB durasi 04:18 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Om Wawes. Lagu Kebacut Tresno dari Om Wawes resmi rilis pada 14 March 2018. Kamu juga bisa membeli DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Om Wawes terus dapat berkarya. Dapatkan link download Kebacut Tresno gratis, mudah dan cepat.

Artis Om Wawes
Judul Kebacut Tresno
Diunggah 10 Juni 2020
Ukuran 4.28 MB
Durasi 04:18 Menit
View 321x
Judul Video Kebacut Tresno
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download MP3 / Video MP4

Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Om Wawes - Kebacut Tresno

naliko aku nemu roso tresno
marang sliramu nglakoni crito
urip tansah nyawiji marang sliramu sing ono ning ati
nanging atimu wes ono sing nduweni

aku kebacut tresno marang sliramu
nalikane sliramu ono neng aku
aku keloro-loro kudu lungo
raiso mendem roso terus nelongso, aku trimo lungo

wes tak lilak-lilakke kowe
wes tak ikhlas-ikhlaske kowe
wes tak lalek-lalekke kowe
yen wes dalane kudu kuat atine, kudu kuat atine

trenyuh atiku yen eleng janjine
keronto-ronto nelongso uripku
aku wes nyoba ikhlas nanging crito iki muk gawe kandas
ra nyongko akhire kowe luwih mulih kae

aku kebacut tresno marang sliramu
nalikane sliramu ono neng aku
aku keloro-loro kudu lungo
raiso mendem roso terus nelongso, aku trimo lungo

wes tak lilak-lilakke kowe, wes tak ikhlas-ikhlaske kowe
wes tak lalek-lalekke kowe, yen wes dalane kudu kuat atine, kudu kuat atine
wes tak lilak-lilakke kowe, wes tak ikhlas-ikhlaske kowe
wes tak lalek-lalekke kowe, yen wes dalane kudu kuat atine, kudu kuat atine


Baca selengkapnya ›

Download lagu Om Wawes - Kebacut Tresno

Download lagu Om Wawes - Kebacut Tresno, Download Lagu Kebacut Tresno Mp3 , om-wawes-kebacut-tresno.mp3, Lirik lagu Kebacut Tresno, Video klip Om Wawes Kebacut Tresno mp4. Kumpulan link download Kebacut Tresno di Metrolagu, Wapka, Ilkpop. Download lagu terbaru, gudang lagu Mp3 gratis terbaik.

Lagu dari Om Wawes Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Om Wawes

Lagu dari Om Wawes Terpopuler

×