Open Nav

Om Wawes - Dinggo Bukti ft. Yk Brass Ensemble

Download lagu Om Wawes - Dinggo Bukti ft. Yk Brass Ensemble, ukuran 7.45 MB durasi 07:42 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Om Wawes. Lagu Dinggo Bukti ft. Yk Brass Ensemble dari Om Wawes resmi rilis pada 07 May 2019. Kamu juga bisa membeli DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Om Wawes terus dapat berkarya. Dapatkan link download Dinggo Bukti ft. Yk Brass Ensemble gratis, mudah dan cepat.

Artis Om Wawes
Judul Dinggo Bukti
Diunggah 10 Juni 2020
Ukuran 7.45 MB
Durasi 07:42 Menit
View 344x
Judul Video OM WAWES X YK BRASS ENSEMBLE - DINGGO BUKTI (OFFICIAL VIDEO)
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download MP3 / Video MP4

Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Om Wawes - Dinggo Bukti ft. Yk Brass Ensemble

Umpomo kowe ngerti
Roso atiku iki
Senadyan urip sesandingan
Nanging ati ora krasan

Wes tak cobo tak lakoni
Wes tak cobo tak ngerteni
Nanging ati ora iso kuat
Nyonggo loro mergo monganmu
Sing nglarani ati

Kowe ora tau ngrumangsani
Sing tak lakoni yo mung dinggo bukti, dinggo bukti
Aku nrimo kowe opo wae kahanane
Sewu siji masalahe

Kowe ora tau iso ngumumi
Bakal tak dongakke tekan kapan wae mugo gusti
Isih sayang kowe, gelem ngadani kowe
Mugo nyaman karo liyane

-musik-

Urip iki mung sepisan
Ojo nganti ngrusak seduluran
Senadyan wes ra sesandingan

Ati iki isih sayang
Nanging tresno ra kudu nduweni
Yen kui dalane
Kudu tak lakoni

Kowe ora tau ngrumangsani
Sing tak lakoni yo mung dinggo bukti, dinggo bukti
Aku nrimo kowe opo wae kahanane
Sewu siji masalahe

Kowe ora tau iso ngumumi
Bakal tak dongakke tekan kapan wae mugo gusti
Isih sayang kowe, gelem ngadani kowe
Mugo nyaman karo liyane

Kowe ora tau ngrumangsani
Sing tak lakoni yo mung dinggo bukti, dinggo bukti
Aku nrimo kowe opo wae kahanane
Sewu siji masalahe

Kowe ora tau iso ngumumi
Bakal tak dongakke tekan kapan wae mugo gusti
Isih sayang kowe, gelem ngadani kowe
Mugo nyaman karo liyane


Baca selengkapnya ›

Download lagu Om Wawes - Dinggo Bukti ft. Yk Brass Ensemble

Download lagu Om Wawes - Dinggo Bukti ft. Yk Brass Ensemble, Download Lagu OM WAWES X YK BRASS ENSEMBLE - DINGGO BUKTI (OFFICIAL VIDEO) Mp3 , om-wawes-dinggo-bukti-ft-yk-brass-ensemble.mp3, Lirik lagu Dinggo Bukti ft. Yk Brass Ensemble, Video klip Om Wawes Dinggo Bukti ft. Yk Brass Ensemble mp4. Kumpulan link download Dinggo Bukti ft. Yk Brass Ensemble di Metrolagu, Wapka, Ilkpop. Download lagu terbaru, gudang lagu Mp3 gratis terbaik.

Lagu dari Om Wawes Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Om Wawes

Lagu dari Om Wawes Terpopuler

×