Open Nav

Om Wawes - A.J.K.S Atiku Jembar Koyo Segoro

Download lagu Om Wawes - A.J.K.S Atiku Jembar Koyo Segoro, ukuran 5.09 MB durasi 05:01 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Om Wawes. Lagu A.J.K.S Atiku Jembar Koyo Segoro dari Om Wawes resmi rilis pada 14 March 2018. Kamu juga bisa membeli DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Om Wawes terus dapat berkarya. Dapatkan link download A.J.K.S Atiku Jembar Koyo Segoro gratis, mudah dan cepat.

Artis Om Wawes
Judul A.J.K.S Atiku Jembar Koyo Segoro
Diunggah 10 Juni 2020
Ukuran 5.09 MB
Durasi 05:01 Menit
View 355x
Judul Video A.J.K.S Atiku Jembar Koyo Segoro
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download MP3 / Video MP4

Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Om Wawes - A.J.K.S Atiku Jembar Koyo Segoro

Aku ra nyongko bakal ngene akhire
Ra kepikiran dadi remuk atiku
Atiku lungkrah mergo kahananku bubrah
Coba tak eling loromu neng aku

Biyen kowe tresno malah saiki kowe lungo
Aku mbok tinggal malah karo wong liyo
Nyesek rosone dodoku trenyuh rasaning atiku
Kok kowe tego ninggalke aku

Kowe tau ning uripk, kowe tau neng atiku
Ra bakal ilang rabakal ilang

Omonganmu sakwetara marai ati nelangsa
Nanging senajan atiku seh tresno
Bendino mung ngelus dodo kelingan jaman semono
Atiku jembar, jembar koyo segoro

Biyen kowe tresno malah saiki kowe lungo
Aku mbok tinggal malah karo wong liyo
Nyesek rosone dodoku trenyuh rasaning atiku
Kok kowe tego ninggalke aku

Kowe tau ning uripku kowe tau neng atiku
Ra bakal ilang rabakal ilang

Omonganmu sakwetara marai ati nelangsa
Nanging senajan atiku seh tresno
Bendino mung ngelus dodo kelingan jaman semono
Atiku jembar, jembar koyo segoro

Kowe tau ning uripku kowe tau neng atiku,
Ra bakal ilang rabakal ilang

Omonganmu sakwetara marai ati nelangsa
Nanging senajan atiku seh tresno
Bendino mung ngelus dodo kelingan jaman semono
Atiku jembar, jembar koyo segoro

Omonganmu sakwetara marai ati nelangsa
Nanging senajan atiku seh tresno
Bendino mung ngelus dodo kelingan jaman semono
Atiku jembar, jembar koyo segoro
Atiku jembar, jembar koyo segoro
Atiku jembar, jembar koyo segorooooooo……


Baca selengkapnya ›

Download lagu Om Wawes - A.J.K.S Atiku Jembar Koyo Segoro

Download lagu Om Wawes - A.J.K.S Atiku Jembar Koyo Segoro, Download Lagu A.J.K.S Atiku Jembar Koyo Segoro Mp3 , om-wawes-a-j-k-s-atiku-jembar-koyo-segoro.mp3, Lirik lagu A.J.K.S Atiku Jembar Koyo Segoro, Video klip Om Wawes A.J.K.S Atiku Jembar Koyo Segoro mp4. Kumpulan link download A.J.K.S Atiku Jembar Koyo Segoro di Metrolagu, Wapka, Ilkpop. Download lagu terbaru, gudang lagu Mp3 gratis terbaik.

Lagu dari Om Wawes Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Om Wawes

Lagu dari Om Wawes Terpopuler

×