Open Nav

Nella Kharisma - Wong Sepele

Download lagu Nella Kharisma - Wong Sepele, ukuran 6.11 MB durasi 06:05 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Nella Kharisma. Dapatkan link download Wong Sepele gratis, mudah dan cepat.

Artis Nella Kharisma
Judul Wong Sepele
Diunggah 04 Oktober 2020
Ukuran 6.11 MB
Durasi 06:05 Menit
View 192x
Judul Video Nella Kharisma - Wong Sepele [OFFICIAL]
Format Audio/MP3, Video/MP4

Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Nella Kharisma - Wong Sepele


Lirik Lagu "Wong Sepele" oleh Nella Kharisma

        Duh abote kahanane uripku 
Kudu nandang loro
Dipandang sesiseh moto

Yen takdire kudu dikuat-kuatke
Aku mung wong sepele
Kudu kuat atine

Kadang pingin ngeluh
Naliko kentekan eluh
Kodrate manungso
Kui pancen bedo-bedo

Dedel duwel ati
Nompo kasunyatan iki
Kudu tak tambani
Kanggo njalani uripku iki

Jujur sedih uripku koyo mengkene
Sugih waras durung tau tak rasakke
Urip dewe tresno ra ono sing gape
Kudu sabar mung dianggep wong sepele

Mlaku we kadang kesandung
Ora ono sing nulung
Tangise ning ati
Ra iso tak bendung

Yen takdire kudu dikuat-kuatke
Aku mung wong sepele
Kudu kuat atine

Kadang pingin ngeluh
Naliko kentekan eluh
Kodrate manungso
Kui pancen bedo-bedo

Dedel duwel ati
Nompo kasunyatan iki
Kudu tak tambani
Kanggo njalani uripku iki

Jujur sedih urepku koyo mengkene
Sugeh waras durong tau tak rasakke
Urip dewe tresno ra ono sing mggape
Kudu sabar mung dianggep wong sepele

Mlaku we kadang kesandung
Ora ono sing nulung
tangise ning ati
ra iso tak bendung..

Mlaku we kadang kesandung
Ora ono sing nulung
Tangise ning ati
Ra iso tak bendung

Aku pancen wong sepele
Nanging bakal tak buktekke
Dadi uwong ojo seneng nyepelekke
Baca selengkapnya ›

Download lagu Nella Kharisma - Wong Sepele

Stafaband - Download lagu Nella Kharisma - Wong Sepele yang resmi rilis pada 29 February 2020 dengan cepat dan mudah tanpa iklan. Beli juga DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Nella Kharisma terus dapat berkarya.

Download MP3 / Video MP4

Download lagu Nella Kharisma - Wong Sepele, Download Lagu Nella Kharisma - Wong Sepele [OFFICIAL] Mp3 , nella-kharisma-wong-sepele.mp3, Lirik lagu Wong Sepele, Video klip Nella Kharisma Wong Sepele mp4. Kumpulan link download Wong Sepele di Metrolagu, Wapka, Ilkpop. Download lagu terbaru, gudang lagu Mp3 gratis terbaik.

Lagu dari Nella Kharisma Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Nella Kharisma

Lagu dari Nella Kharisma Terpopuler

×