Open Nav

Nella Kharisma - Wong Sepele MP3

Download lagu Nella Kharisma - Wong Sepele, ukuran 6.11 MB durasi 06:05 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Nella Kharisma, dan telah diperbarui pada 04 Oktober 2020.

Artis Nella Kharisma
Judul Wong Sepele
Rilis 29 February 2020
Ukuran 6.11 MB
Durasi 06:05 Menit
View 376x
Judul Video Nella Kharisma - Wong Sepele [OFFICIAL]
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download lagu Nella Kharisma - Wong Sepele

Bila kamu mengunduh lagu Wong Sepele MP3 usahakan hanya untuk review saja, jika memang kamu suka dengan lagu Nella Kharisma - Wong Sepele belilah kaset asli yang resmi atau CD official, kamu juga bisa mendownload secara legal di Official Music, untuk mendukung Nella Kharisma - Wong Sepele di semua charts dan tangga lagu Indonesia.

Cara download: "Click To Next" > "Generate Link"

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Nella Kharisma - Wong Sepele

Duh abote, kahanane uripku
Kudu nandang loro
Dipandang sesisih moto

Yen takdire, kudu dikuat-kuatke
Aku mung wong sepele
Kudu kuat atine

Kadang pengen ngeluh
Naliko kentekan eluh
Kodrate manungso
Kui pancen bedo-bedo

Dedel duwel ati nompo kasunyatan iki
Kudu tak tambani kanggo njalani uripku iki

Jujur sedih uripku koyo mengkene
Sugih waras durung tau tak rasake
Urip dewe tresno ra ono sing gape
Kudu sabar mung dianggep wong sepele

Mlaku we kadang kesandung
Ora ono sing nulung
Tangise ning ati ra iso tak bendung

Aku pancen wong sepele
Nanging bakal tak buktekke
Dadi uwing ojo seneng nyepelekke


Baca selengkapnya ›

Lagu dari Nella Kharisma Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Nella Kharisma

Lagu dari Nella Kharisma Terpopuler

×