Open Nav

Nella Kharisma - Wes Wani Perih (Sakura Ver.)

Download lagu Nella Kharisma - Wes Wani Perih (Sakura Ver.), ukuran 4.23 MB durasi 04:13 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Nella Kharisma. Lagu Wes Wani Perih (Sakura Ver.) dari Nella Kharisma resmi rilis pada 17 October 2019. Kamu juga bisa membeli DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Nella Kharisma terus dapat berkarya. Dapatkan link download Wes Wani Perih (Sakura Ver.) gratis, mudah dan cepat.

Artis Nella Kharisma
Judul Wes Wani Perih
Diunggah 03 Oktober 2020
Ukuran 4.23 MB
Durasi 04:13 Menit
View 240x
Judul Video Wes Wani Perih
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download MP3 / Video MP4

Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Nella Kharisma - Wes Wani Perih (Sakura Ver.)

Gandeng karo koe gawe uripku nelongso,
kudu wani prih awaku iki,
saben dino mung tansah gwe loro neng ati
amergo sneng mbelnjani janji
ra tau biso ngerteni

Koyo ketiban ondo wes loro malah toh sio"
opo koe cen sengojo amergo wes ono wong lio

Gandeng karo koe gawe uripku nelongso,
kudu wani prih awaku iki,
saben dino mung tansah gwe loro neng ati
amergo sneng mbelnjani janji
ra tau biso ngerteni

Biyen tresnoku mung siji iku koe
Biyen sayagku ra luntur dinggo koe
Biyen nganti tekan mati yo mung koe
Nanging saiki wes ilng mergo koe
Biyen jarene setio sehidup semati
Nanging nyatane koe mblenjani janji tresno suciku iki
Ra tau mbok ngerteni malah koe seneng gawe loro neng ati

Gandeng karo koe gawe uripku nelongso,
kudu wani prih awaku iki,
saben dino mung tansah gwe loro neng ati
amergo sneng mbelnjani janji
ra tau biso ngerteni

Opo aku kudu golek wong seng iso ngerteni
Nek pancen koe wes ora gelem peduli
Slama iki aku seng jogo tresnoku kang suci
Malah koe bales loroni ati gawe tangis ati iki
Iabarat air susu kau balas air tuba
Semakin kuat kau genggam pasti kan pergi juga
Sudah cukup lah sudah kita akhiri saja
Mungkn ini jalan terbaik untuk kita berdua

Gandeng karo koe gawe uripku nelongso,
kudu wani prih awaku iki,
saben dino mung tansah gwe loro neng ati
amergo sneng mbelnjani janji
ra tau biso ngerteni


Baca selengkapnya ›

Download lagu Nella Kharisma - Wes Wani Perih (Sakura Ver.)

Download lagu Nella Kharisma - Wes Wani Perih (Sakura Ver.), Download Lagu Wes Wani Perih Mp3 , nella-kharisma-wes-wani-perih-sakura-ver.mp3, Lirik lagu Wes Wani Perih (Sakura Ver.), Video klip Nella Kharisma Wes Wani Perih (Sakura Ver.) mp4. Kumpulan link download Wes Wani Perih (Sakura Ver.) di Metrolagu, Wapka, Ilkpop. Download lagu terbaru, gudang lagu Mp3 gratis terbaik.

Lagu dari Nella Kharisma Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Nella Kharisma

Lagu dari Nella Kharisma Terpopuler

×