Open Nav

Nella Kharisma - Wegah Kelangan

Download lagu Nella Kharisma - Wegah Kelangan, ukuran 5.45 MB durasi 05:38 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Nella Kharisma. Lagu Wegah Kelangan dari Nella Kharisma resmi rilis pada 10 June 2018. Kamu juga bisa membeli DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Nella Kharisma terus dapat berkarya. Dapatkan link download Wegah Kelangan gratis, mudah dan cepat.

Artis Nella Kharisma
Judul Wegah Kelangan
Diunggah 03 Oktober 2020
Ukuran 5.45 MB
Durasi 05:38 Menit
View 290x
Judul Video Nella Kharisma - Wegah Kelangan [OFFICIAL]
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download MP3 / Video MP4

Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Nella Kharisma - Wegah Kelangan

Rungokno jerit atiku iki
Sing bingung noto roso neng ati
Pengenku kowe ngerti seng tak pikir saiki
Tulung kowe ojo salah tompo
Ojo mbok pikir aku ngeliyo
Kabeh iki kahanan
Ra iso neruske katresnan
Jujur aku iseh sayang wegah kelangan
Mergo tresno wes tak patri neng njero ati
Nanging arep piye meneh
Iki wes kahanan kudu pisahan
Njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku
Mungkin iki wes ginaris dudu penjaluku
Nglungani sliramu abot rasene pangapurane
Ora ono niatku ngelarani atimu
Rungokno aku senajano aku sing kleru
Tak akoni pancen gedhe roso tresnaku
Yo mung kanggo awakmu
Cukup pisan iki kowe loro ati
Ora tak baleni anggonku le nglarani
Jujur aku iseh sayang wegah kelangan
Mergo tresno wes tak patri neng njero ati
Nanging arep piye meneh
Iki wes kahanan kudu pisahan
Njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku
Mungkin iki wes ginaris dudu penjaluku
Nglungani sliramu abot rasene pangapurane
Mung kependem roso tresno
Bebarengan ora bakal dadi nyoto
Pengen langgeng yo kuwi karepku
Nanging wong tuaku ora setuju
Jujur aku iseh sayang wegah kelangan
Mergo tresno wes tak patri neng njero ati
Nanging arep piye meneh
Iki wes kahanan kudu pisahan
Njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku
Mungkin iki wes ginaris dudu penjaluku
Nglungani sliramu abot rasene pangapurane


Baca selengkapnya ›

Download lagu Nella Kharisma - Wegah Kelangan

Download lagu Nella Kharisma - Wegah Kelangan, Download Lagu Nella Kharisma - Wegah Kelangan [OFFICIAL] Mp3 , nella-kharisma-wegah-kelangan.mp3, Lirik lagu Wegah Kelangan, Video klip Nella Kharisma Wegah Kelangan mp4. Kumpulan link download Wegah Kelangan di Metrolagu, Wapka, Ilkpop. Download lagu terbaru, gudang lagu Mp3 gratis terbaik.

Lagu dari Nella Kharisma Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Nella Kharisma

Lagu dari Nella Kharisma Terpopuler

×