Open Nav

Nella Kharisma - Wegah Kelangan MP3

Download lagu Nella Kharisma - Wegah Kelangan, ukuran 5.45 MB durasi 05:38 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Nella Kharisma, dan telah diperbarui pada 03 Oktober 2020.

Artis Nella Kharisma
Judul Wegah Kelangan
Rilis 10 June 2018
Ukuran 5.45 MB
Durasi 05:38 Menit
View 379x
Judul Video Nella Kharisma - Wegah Kelangan [OFFICIAL]
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download lagu Nella Kharisma - Wegah Kelangan

Cara download: "Click To Next" > "Generate Link"

Bila kamu mengunduh lagu Wegah Kelangan MP3 usahakan hanya untuk review saja, jika memang kamu suka dengan lagu Nella Kharisma - Wegah Kelangan belilah kaset asli yang resmi atau CD official, kamu juga bisa mendownload secara legal di Official Music, untuk mendukung Nella Kharisma - Wegah Kelangan di semua charts dan tangga lagu Indonesia.

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Nella Kharisma - Wegah Kelangan

Rungokno jerit atiku iki
Sing bingung noto roso ning ati
Pengenku koe ngerti, sing tak pikir saiki

Tulung koe aja salah tompo
Ojo mbok pikir aku ngeliyo
Kabeh iki kahanan, ra iso neruske katresnan

Jujur aku iseh sayang, wegah kelangan
Mergo tresno wes tak patri ning njero ati
Nanging arep piye maneh iki wes kahanan, kudu pisahan

Njalukku koe ojo nangis mergo lungaku
Mungkin iki wis ginaris, dudu penjalukku
Nglungani sliramu abot rasane pangapurane

Ora ono niatku ngelarani atimu
Rungokno aku senajane aku sing kleru
Tak akoni pancen gede roso tresnoku
Yo mung kanggo awakmu
Cukup pisan iki koe loro ati
Ora tak baleni anggonku lek ngelarani

Jujur aku iseh sayang, wegah kelangan
Mergo tresno wes tak patri ning njero ati
Nanging arep piye maneh iki wes kahanan, kudu pisahan

Njalukku koe ojo nangis mergo lungaku
Mungkin iki wis ginaris, dudu penjalukku
Nglungani sliramu abot rasane pangapurane

Mung kependem roso tresno
Bebarengan ora bakal dadi nyoto
Pengen langgeng yo kui karepmu
Nanging wong tuaku ora setuju

Jujur aku iseh sayang, wegah kelangan
Mergo tresno wes tak patri ning njero ati
Nanging arep piye maneh iki wes kahanan, kudu pisahan

Njalukku koe ojo nangis mergo lungaku
Mungkin iki wis ginaris, dudu penjalukku
Nglungani sliramu abot rasane pangapurane


Baca selengkapnya ›

Lagu dari Nella Kharisma Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Nella Kharisma

Lagu dari Nella Kharisma Terpopuler

×