Temukan lagu, video, lirik dibawah!

Download Lagu Nella Kharisma - Treteg Lembu Peteng MP3

Nella Kharisma 38x dilihat 1 minggu yang lalu
Nella Kharisma - Treteg Lembu Peteng

Download lagu Nella Kharisma - Treteg Lembu Peteng Mp3 gratis di Stafaband beserta lirik tanpa daftar. Download lagu mp3 Nella Kharisma - Treteg Lembu Peteng yang dibawakan oleh "Nella Kharisma" dengan cepat dan mudah tanpa iklan, beli juga DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Nella Kharisma terus dapat berkarya.

  • Title: Treteg Lembu Peteng
  • Artist: Nella Kharisma
  • Genre: Dangdut
  • Size: 5.36 MB
  • Duration: 05:49 menit
  • Hits: 38x
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Dirilis: 07 March 2019
  • Diperbarui: 15 October 2020
Lirik Lagu Treteg Lembu Peteng :

Neng kutho Tulungagung
Dalan iki ngelengke atiku bingung
Mikirne tresnamu sing ilang
Neng treteg lembu peteng Tulungagung

Tansah eleng saben aku nyawang
Kopi cethe sing wes dadi budayane
Lungguh jejer semendhe pundakku
Karo ngomong yen kowe tresno aku

Neng treteg lembu peteng kowe janji
Tresnomu sing gedhe ora bakal lali
Nanging nyatane kowe cidro ing janji
Marang aku sing tansah setyo ngenteni

Treteg lembu peteng iki dadi saksi
Tresnomu sing gedhe ora bakal lali
Panggungrejo pabrik gulo Mojopanggung
Kowe cidro janji marang Gusti sing agung

Bagikan:

  • Download Lagu Nella Kharisma Treteg Lembu Peteng
  • Download Video
  • Lirik Lagu
  • Download MP3
  • Mudah dan Cepat
  • Download Lagu dari YouTube
  • Stafaband
  • Metrolagu
  • Planetlagu