Open Nav

Nella Kharisma - Tresno Mergo Bondo MP3

Download lagu Nella Kharisma - Tresno Mergo Bondo, ukuran 4.5 MB durasi 04:40 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Nella Kharisma, dan telah diperbarui pada 14 Juni 2022.

Artis Nella Kharisma
Judul Tresno Mergo Bondo
Rilis 28 August 2017
Ukuran 4.5 MB
Durasi 04:40 Menit
View 81x
Judul Video Nella Kharisma - Tresno Mergo | Dangdut [OFFICIAL]
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download lagu Nella Kharisma - Tresno Mergo Bondo

Bila kamu mengunduh lagu Tresno Mergo Bondo MP3 usahakan hanya untuk review saja, jika memang kamu suka dengan lagu Nella Kharisma - Tresno Mergo Bondo belilah kaset asli yang resmi atau CD official, kamu juga bisa mendownload secara legal di Official Music, untuk mendukung Nella Kharisma - Tresno Mergo Bondo di semua charts dan tangga lagu Indonesia.

Cara download: "Click To Next" > "Generate Link"

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Nella Kharisma - Tresno Mergo Bondo

Tak lilakno kowe sing lungo ora kuat
Nandang leloro sak jroning dodo
Wes tak tompo lelakon iki aku trimo
Aku wes pasrah lilo legowo

Ademe mongso pedinding kang biso nyirep srengenge
Neng nyatane ora biso ngademe atiku
Nalikane kowe cidro ing janji
Tak lilakno kowe sing lungo ora kuatRasane ati iki koyo diirisi

Wes suwe sliramu ninggalke aku
Angin kang sumilir ngiringi lungomu
Pamitmu lungo ra kuat urip sengsoro
Nyatane pilih dunyo kang sugih bondo

Tak lilakno kowe sing lungo ora kuat
Nandang leloro sak jroning dodo
Wes tak tompo lelakon iki aku trimo
Aku wes pasrah lilo legowo

Aduh, duh, duh, aduh kang mas ning endi sliramu?
Biyen pamite lungo ra kuat urip soro
Opo pancen sliramu milih ngebotke bondo
Bisoku yo mung pasrah ku lilo lan legowo
Koyo ngene nasibku loro tenan atiku
Mergo abot rosoku tresno marang sliramu
Nanging kenyataane kok malah koyo ngene
Kudu tetep tak trimo yen kowe milih bondo

Wes suwe sliramu ninggalke aku
Angin kang sumilir ngiringi lungomu
Pamitmu lungo ra kuat urip sengsoro
Nyatane pilih dunyo kang sugih bondo

Tak lilakno kowe sing lungo ora kuat
Nandang leloro sak jroning dodo
Wes tak tompo lelakon iki aku trimo
Aku wes pasrah lilo legowo

Aduh, duh, duh, aduh kang mas ning endi sliramu?
Biyen pamite lungo ra kuat urip soro
Komo pancen sliramu milih ngebotke bondo
Bisoku yo mung pasrah ku lilo lan legowo
Koyo ngene nasibku loro tenan atiku
Mergo abot rosoku tresno marang sliramu
Nanging kenyataane kok malah koyo ngene
Kudu tetep tak trimo yen kowe milih bondo

Tak turuti karepmu nadyan abot jroning dodo
Aku ra biso moco wujud bondo dunyo
Nanging aku wes lilo nadyan remuk jroning dodo
Nyatane kowe priyo mung buru bondo
Nyatane kowe priyo mung buru bondo


Baca selengkapnya ›

Lagu dari Nella Kharisma Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Nella Kharisma

Lagu dari Nella Kharisma Terpopuler

×