Temukan lagu, video, lirik dibawah!

Download lagu Tak Lalekne Kowe Nella Kharisma Mp3

Nella Kharisma 132x dilihat 1 bulan yang lalu
Nella Kharisma - Tak Lalekne Kowe

Nella Kharisma - Tak Lalekne Kowe

Download lagu Nella Kharisma - Tak Lalekne Kowe Mp3 gratis di Stafaband beserta lirik tanpa daftar. Download cepat dan mudah tanpa iklan.

  • Title: Tak Lalekne Kowe
  • Artist: Nella Kharisma
  • Genre: Dangdut
  • Size: 4.07 MB
  • Duration: 04:17 menit
  • Hits: 132x
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Dirilis: 03 July 2020
  • Diperbarui: 04 July 2020
Lirik Lagu Tak Lalekne Kowe :

Salam balik kanggo kowe sing tau ning ati
Piye kabarmu saiki
Opo isih kelingan kowe ngelarani
Kadung jeru diriku mencintai

Dirimu sepenuh hati
Sepenuh cinta tapi mengapa kau pergi
Raiso nompo anane
Nompo kahananku sing ora sebanding karo kowe

Lilo tak lilakne yen pancen iki dalane
Kudu pepisahan karo kowe
Lalekno crito iki wes tak anggep kowe mati
Mergo saiki aku wis oleh ganti

Salam balik kanggo kowe sing tau ning ati
Piye kabarmu saiki
Opo isih kelingan kowe ngelarani
Kadung jeru diriku mencintai

Dirimu sepenuh hati
Sepenuh cinta tapi mengapa kau pergi
Raiso nompo anane
Nompo kahananku sing ora sebanding karo kowe

Lilo tak lilakne yen pancen iki dalane
Kudu pepisahan karo kowe
Lalekno crito iki wes tak anggep kowe mati
Mergo saiki aku wis oleh ganti
Mergo saiki aku wis oleh ganti

Bagikan:

  • Download Lagu Nella Kharisma Tak Lalekne Kowe
  • Download Video
  • Lirik Lagu
  • Download MP3
  • Mudah dan Cepat
  • Download Lagu dari YouTube
  • Stafaband
  • Metrolagu
  • Planetlagu