Open Nav

Nella Kharisma - Tak Duduhi Dalane

Download lagu Nella Kharisma - Tak Duduhi Dalane, ukuran 4.29 MB durasi 04:19 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Nella Kharisma. Lagu Tak Duduhi Dalane dari Nella Kharisma resmi rilis pada 10 February 2020. Kamu juga bisa membeli DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Nella Kharisma terus dapat berkarya. Dapatkan link download Tak Duduhi Dalane gratis, mudah dan cepat.

Artis Nella Kharisma
Judul Tak Duduhi Dalane
Diunggah 13 April 2020
Ukuran 4.29 MB
Durasi 04:19 Menit
View 337x
Judul Video Nella Kharisma - Tak Duduhi Dalane [OFFICIAL]
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download MP3 / Video MP4

Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Nella Kharisma - Tak Duduhi Dalane

Kesel atiku ngerasakke awakmu
Kabeh sing tak karep saiki wis ilang
Eling omongmu mung awakku sing mbok sayang
Nanging tresnamu mung manis neng lambe

Mbok kiro ku ra ngerti kowe karo dee kebangeten
Koyo aku ra ngerti opo wae sing mbok delikke

Ngomong wae opo sing mbok karepke
Opo wae yen iso nggawe dadi atimu seneng
Jujur wae opo sing mbok karepke
Ra sah mandek terosno wae takduduhi dalane

Saiki wis ra kudu ngenteni awakmu tresnamu
Tak anggep wis ra ono kabeh janji manismu

Ngomong wae opo sing mbok karepke
Opo wae yen iso nggawe dadi atimu seneng
Jujur wae opo sing mbok karepke
Ra sah mandek terosno wae takduduhi dalane

Ngomong wae opo sing mbok karepke
Opo wae yen iso nggawe dadi atimu seneng
Jujur wae opo sing mbok karepke
Ra sah mandek terosno wae takduduhi dalane


Baca selengkapnya ›

Download lagu Nella Kharisma - Tak Duduhi Dalane

Download lagu Nella Kharisma - Tak Duduhi Dalane, Download Lagu Nella Kharisma - Tak Duduhi Dalane [OFFICIAL] Mp3 , nella-kharisma-tak-duduhi-dalane.mp3, Lirik lagu Tak Duduhi Dalane, Video klip Nella Kharisma Tak Duduhi Dalane mp4. Kumpulan link download Tak Duduhi Dalane di Metrolagu, Wapka, Ilkpop. Download lagu terbaru, gudang lagu Mp3 gratis terbaik.

Lagu dari Nella Kharisma Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Nella Kharisma

Lagu dari Nella Kharisma Terpopuler

×