Open Nav

Nella Kharisma - Separo Nyowo MP3

Download lagu Nella Kharisma - Separo Nyowo, ukuran 0.2 MB durasi menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Nella Kharisma, dan telah diperbarui pada 14 Juni 2022.

Artis Nella Kharisma
Judul Separo Nyowo
Rilis 29 January 2017
Ukuran 0.2 MB
Durasi Menit
View 12x
Judul Video Nella Kharisma - Separo Nyowo (Official Music Video)
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download lagu Nella Kharisma - Separo Nyowo

Bila kamu mengunduh lagu Separo Nyowo MP3 usahakan hanya untuk review saja, jika memang kamu suka dengan lagu Nella Kharisma - Separo Nyowo belilah kaset asli yang resmi atau CD official, kamu juga bisa mendownload secara legal di Official Music, untuk mendukung Nella Kharisma - Separo Nyowo di semua charts dan tangga lagu Indonesia.

Cara download: "Click To Next" > "Generate Link"

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Nella Kharisma - Separo Nyowo

Tresnoku soyo rembunyung yen kelingan esemmu
kangenku ngelayung marang sliramu
tak titip tembang rindu lewat sumilir angin dalu
mergo adoh panggonmu aku mung biso nyawang fotomu

abot sing tak songgo iku ora sepiro
dibanding kangenku sing ning njero dodo
bingung keserang rindu urip keroso sintru
yen sampek durung keturut nyanding sliramu

mendem pingin ketemu masiyo mung sworomu
nadyan sak kecap iso gawe merem atiku
aku mung iso ngedungo mugo biso jodoh urip
sampek tumekane pati marang sliramu

separuh nyowo iki bebasane amung kanggo sliramu
tak jaluk ning setyomu, ojo pupus selawase tresnamu
iki kabeh wujud tresnaku, separuh nyowoku mung kanggo sliramu


Baca selengkapnya ›

Lagu dari Nella Kharisma Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Nella Kharisma

Lagu dari Nella Kharisma Terpopuler

×