Open Nav

Nella Kharisma - Rembulan

Download lagu Nella Kharisma - Rembulan, ukuran 4.43 MB durasi 04:33 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Nella Kharisma. Lagu Rembulan dari Nella Kharisma resmi rilis pada 24 May 2019. Kamu juga bisa membeli DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Nella Kharisma terus dapat berkarya. Dapatkan link download Rembulan gratis, mudah dan cepat.

Artis Nella Kharisma
Judul Rembulan
Diunggah 21 Maret 2020
Ukuran 4.43 MB
Durasi 04:33 Menit
View 518x
Judul Video Nella Kharisma - Rembulan [OFFICIAL]
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download MP3 / Video MP4

Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Nella Kharisma - Rembulan


        Rembulan ing wengi tansah anyekseni
Endah paras manis esem lan guyumu
Ginambar ing bathin tan biso nglalekke
Yekti kangmas ora ono liyane
Tatapan netramu nembus ning atiku
Agawe aku mung mikirne sliramu
Cahyaning rembulan kalah klawan esemmu
Amung kangmas

Howoning njero batin
Pengen tansah sesanding
Yo mung karo kangmas
Atiku mung kanggo kangmas

Nadyan akeh pepalang
Ngalangi dalan katresnan
Iku pancen dalan supoyo
Tresno iki bakal kasembadan
Tatapan netramu nembus ning atiku
Agawe aku mung mikirne sliramu
Cahyaning rembulan kalah klawan esemmu
Amung kangmas

Howoning njero batin
Pengen tansah sesanding
Yo mung karo kangmas
Atiku mung kanggo kangmas

Nadyan akeh pepalang
Ngalangi dalan katresnan
Iku pancen dalan supoyo
Tresno iki bakal kasembadan

Howoning njero batin
Pengen tansah sesanding
Yo mung karo kangmas
Atiku mung kanggo kangmas

Nadyan akeh pepalang
Ngalangi dalan katresnan
Iku pancen dalan supoyo
Tresno iki bakal kasembadan

Baca selengkapnya ›

Download lagu Nella Kharisma - Rembulan

Download lagu Nella Kharisma - Rembulan, Download Lagu Nella Kharisma - Rembulan [OFFICIAL] Mp3 , nella-kharisma-rembulan.mp3, Lirik lagu Rembulan, Video klip Nella Kharisma Rembulan mp4. Kumpulan link download Rembulan di Metrolagu, Wapka, Ilkpop. Download lagu terbaru, gudang lagu Mp3 gratis terbaik.

Lagu dari Nella Kharisma Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Nella Kharisma

Lagu dari Nella Kharisma Terpopuler

×