Open Nav

Nella Kharisma - Raiso Dadi Siji (ft. Gerry Mahesa) MP3

Download lagu Nella Kharisma - Raiso Dadi Siji (ft. Gerry Mahesa), ukuran 4.62 MB durasi 04:53 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Nella Kharisma, dan telah diperbarui pada 11 Juni 2020.

Artis Nella Kharisma
Judul Raiso Dadi Siji
Rilis 23 February 2019
Ukuran 4.62 MB
Durasi 04:53 Menit
View 466x
Judul Video Nella Kharisma Feat Gerry Mahesa - Raiso Dadi Siji (Official Music Video)
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download lagu Nella Kharisma - Raiso Dadi Siji (ft. Gerry Mahesa)

Cara download: "Click To Next" > "Generate Link"

Bila kamu mengunduh lagu Raiso Dadi Siji (ft. Gerry Mahesa) MP3 usahakan hanya untuk review saja, jika memang kamu suka dengan lagu Nella Kharisma - Raiso Dadi Siji (ft. Gerry Mahesa) belilah kaset asli yang resmi atau CD official, kamu juga bisa mendownload secara legal di Official Music, untuk mendukung Nella Kharisma - Raiso Dadi Siji (ft. Gerry Mahesa) di semua charts dan tangga lagu Indonesia.

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Nella Kharisma - Raiso Dadi Siji (ft. Gerry Mahesa)

RAISO DADI SIJI

Aku Tresno Ro Kowe
Tresno Seng Sak Tenane
Kabeh Wes Tak Kek’ke Ro Kowe
Atine

Senajan Aku Wes Nduwe
Bojo Seng Sak Tenane
Nanging Aku Tresnone Yo Mung Ro Kowe

Roso Ati Ra Tenang Mikirke Selingkuhan
Tansah Tak Awang2 Mabur Koyo Layangan
Padahal Bojo Neng Omah
Mikirke Dadi Susah
Opo Seng Kudu Dilakoni
Aku Bingung Sendiri

Pancen Tak Akoni
Tresnoku Setengah Mati
Tapi Aku Ra Wani
Ngingkari Janji Suci
Mungkin Kowe Udu Jodoku
Tapi Aku Sayang Padamu
Jujur Seko Jero Atiku

Sayang Aku Ikhlas Trimo Dadi Seng Keloro
Nadyan Abot Roso Tresno Seng Tak Songgoooo

Sabar Sak Untoro Sayang
Aku Yo Wes Berjuang
Ndadekke Ngimpi Tenanan

Mugo Kabeh Iso Lancar
Buang Kabeh Kenangan
Ikhlas Lan Sabar Sayang

Ah Cincin Wes Ngelingker Neng Jari Manisku
Janji Yo Wes Tak Ucap Neng Ngarep Penghulu
Saiki Yo Uwes Telat Arep Ngomongke Cidro
Aku Mong Ameh Ndungo Kowe Iso Bahagio

Senajan Setatusku Saiki Ora Dewe
Tapi Ojo Nganti Leren Tresnaku Karo Kowe
Mugo2 Kabeh Dikei Dalan Supoyo Dadi Padang
Anggone Awak Dewe Lek Gendak’an

Sayang Aku Ikhlas Trimo Dadi Seng Keloro
Nadyan Abot Roso Tresno Seng Tak Songgoooo

Sabar Sak Untoro Sayang
Aku Yo Wes Berjuang
Ndadekke Ngimpi Tenanan

Mugo Kabeh Iso Lancar
Buang Kabeh Kenangan
Ikhlas Lan Sabar Sayang

Aku Mung Iso Nerimo
Kowe Gone Wong Liyo
Tresno Raiso Dipeksano

Aku Tetep Sayang Kowe
Tekane Sak Lawase
Aku Bahagia Nyawang Kowe

Tanganku Wes Ono Cincin
Janji Setio Lan Suci
Aku Raiso Nepati

Kowe Pancen Tak Tresnani
Biyen Tekan Saiki
Tapi Raiso Dadi Siji

Tapi Raiso Dadi Siji


Baca selengkapnya ›

Lagu dari Nella Kharisma Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Nella Kharisma

Lagu dari Nella Kharisma Terpopuler

×