Open Nav

Nella Kharisma - Penak Konco MP3

Download lagu Nella Kharisma - Penak Konco, ukuran 4.39 MB durasi 04:29 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Nella Kharisma, dan telah diperbarui pada 14 Juni 2022.

Artis Nella Kharisma
Judul Penak Konco
Rilis 07 December 2018
Ukuran 4.39 MB
Durasi 04:29 Menit
View 16x
Judul Video Penak Konco - Nella Kharisma ( Official Music Video ANEKA SAFARI ) #music
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download lagu Nella Kharisma - Penak Konco

Bila kamu mengunduh lagu Penak Konco MP3 usahakan hanya untuk review saja, jika memang kamu suka dengan lagu Nella Kharisma - Penak Konco belilah kaset asli yang resmi atau CD official, kamu juga bisa mendownload secara legal di Official Music, untuk mendukung Nella Kharisma - Penak Konco di semua charts dan tangga lagu Indonesia.

Cara download: "Click To Next" > "Generate Link"

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Nella Kharisma - Penak Konco

Bedo ra nemu dalane
karo kowe aku raono bahagiane
timbang gelo mung disio-sio
rasah digawe dowo crito iki
tresno ra bakal iso nyawiji

abot kesel sing ngrasake
karo kowe anane ming rame wae
soyo ajur polahmu soyo ngawur
mikir awakmu dewe, karepmu dewe
tanpo kelingan janji awale

pancen iki dudu jodone rasah dipaksake
kabeh iki wis ono dalane
percoyo wae Gusti mboten nate sare

kowe ratau ngerteni, roso iki kepati-pati
tibo butuh kowe goleki, aku piye kowe ra peduli
ra perlu ngomongke tresno yen kuwi mung gawe loro
ra perlu dolanan roso, awak dewe penak konco

pancen iki dudu jodone, rasah dipaksake
kabeh iki wis ono dalane
percoyo wae Gusti mboten nate sare

kowe ratau ngerteni, roso iki kepati-pati
tibo butuh kowe goleki, aku piye kowe ra peduli
ra perlu ngomongke tresno yen kuwi mung gawe loro
ra perlu dolanan roso, awak dewe penak konco

pancen iki dudu jodone, rasah dipaksake
kabeh iki wis ono dalane
percoyo wae Gusti mboten nate sare

kowe ratau ngerteni, roso iki kepati-pati
tibo butuh kowe goleki, aku piye kowe ra peduli
ra perlu ngomongke tresno yen kuwi mung gawe loro
ra perlu dolanan roso, awak dewe penak konco
awak dewe penak konco, awak dewe penak konco


Baca selengkapnya ›

Lagu dari Nella Kharisma Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Nella Kharisma

Lagu dari Nella Kharisma Terpopuler

×