Open Nav

Nella Kharisma - Pamer Bojo MP3

Download lagu Nella Kharisma - Pamer Bojo, ukuran 4.62 MB durasi 04:53 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Nella Kharisma, dan telah diperbarui pada 14 Juni 2022.

Artis Nella Kharisma
Judul Pamer Bojo
Rilis 03 February 2019
Ukuran 4.62 MB
Durasi 04:53 Menit
View 92x
Judul Video Nella Kharisma - Pamer Bojo | Dangdut [OFFICIAL]
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download lagu Nella Kharisma - Pamer Bojo

Bila kamu mengunduh lagu Pamer Bojo MP3 usahakan hanya untuk review saja, jika memang kamu suka dengan lagu Nella Kharisma - Pamer Bojo belilah kaset asli yang resmi atau CD official, kamu juga bisa mendownload secara legal di Official Music, untuk mendukung Nella Kharisma - Pamer Bojo di semua charts dan tangga lagu Indonesia.

Cara download: "Click To Next" > "Generate Link"

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Nella Kharisma - Pamer Bojo

Koyo ngene rasane wong nandang kangen
Rino wengi atiku rasane peteng...
Tansah kelingan kepingin nyawang
Sedelo wae uwis emoh tenan...

Cidro janji tegane kowe ngapusi
Nganti seprene suwene aku ngenteni...
Nangis batinku nggrantes uripku...
Teles kebes netes eluh neng dadaku...

Dudu klambi anyar
Sing neng njero lemariku...
Nanging bojo anyar
Sing mbok pamerke neng aku...

Dudu wangi mawar
Sing tak sawang neng mripatku...
Nanging kowe lali
Nglarani wong koyo aku...

Nengopo seneng aku
Yen mung gawe laraku...
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku...

Cidro janji tegane kowe ngapusi
Nganti seprene suwene aku ngenteni...
Nangis batinku nggrantes uripku...
Teles kebes netes eluh neng dadaku...

Dudu klambi anyar
Sing neng njero lemariku...
Nanging bojo anyar
Sing mbok pamerke neng aku...

Dudu wangi mawar
Sing tak sawang neng mripatku...
Nanging kowe lali
Nglarani wong koyo aku...

Nengopo seneng aku
Yen mung gawe laraku...
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku...

Nengopo seneng aku
Yen mung gawe laraku...
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku...


Baca selengkapnya ›

Lagu dari Nella Kharisma Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Nella Kharisma

Lagu dari Nella Kharisma Terpopuler

×