Open Nav

Nella Kharisma - ORA MASALAH

Download lagu Nella Kharisma - ORA MASALAH, ukuran 4.52 MB durasi 04:42 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Nella Kharisma. Lagu ORA MASALAH dari Nella Kharisma resmi rilis pada 29 September 2018. Kamu juga bisa membeli DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Nella Kharisma terus dapat berkarya. Dapatkan link download ORA MASALAH gratis, mudah dan cepat.

Artis Nella Kharisma
Judul ORA MASALAH
Diunggah 04 Oktober 2020
Ukuran 4.52 MB
Durasi 04:42 Menit
View 310x
Judul Video Nella Kharisma - ORA MASALAH | Official Video
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download MP3 / Video MP4

Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Nella Kharisma - ORA MASALAH

kowe pernah ono ning atiku
janji ora bakal ninggalke aku
saiki kowe lungo mblenjani janjimu
ninggalne loro ning njero dodo, ora masalah

lambemu sing lamis gawe atiku keiris
ra bakal aku nangis mergo kuwi wis digaris
tresnomu koyo telo, anane mung nyereti
isone gawe loro, lorone ning njero ati

urip rasah spaneng, raono kowe aku ayem
urip rasah spaneng, raono kowe aku seneng
tresnomu wis luntur, aku tak terimo mundur
ketimbang nggawe atiku ajur

lambemu sing lamis gawe atiku keiris
ra bakal aku nangis mergo kuwi wis digaris
tresnomu koyo telo, anane mung nyereti
isone gawe loro, lorone ning njero ati

urip rasah spaneng, raono kowe aku ayem
urip rasah spaneng, raono kowe aku seneng
tresnomu wis luntur, aku tak terimo mundur
ketimbang nggawe atiku ajur

urip rasah spaneng, raono kowe aku ayem
urip rasah spaneng, raono kowe aku seneng
ora masalah, sabarku turah-turah
ketimbang nggawe atiku bubrah
ketimbang nggawe uripku susah


Baca selengkapnya ›

Download lagu Nella Kharisma - ORA MASALAH

Download lagu Nella Kharisma - ORA MASALAH, Download Lagu Nella Kharisma - ORA MASALAH | Official Video Mp3 , nella-kharisma-ora-masalah.mp3, Lirik lagu ORA MASALAH, Video klip Nella Kharisma ORA MASALAH mp4. Kumpulan link download ORA MASALAH di Metrolagu, Wapka, Ilkpop. Download lagu terbaru, gudang lagu Mp3 gratis terbaik.

Lagu dari Nella Kharisma Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Nella Kharisma

Lagu dari Nella Kharisma Terpopuler

×