Open Nav

Nella Kharisma - Ninggal Tatu MP3

Download lagu Nella Kharisma - Ninggal Tatu, ukuran 5.19 MB durasi 05:11 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Nella Kharisma, dan telah diperbarui pada 13 Mei 2020.

Artis Nella Kharisma
Judul Ninggal Tatu
Rilis 13 May 2020
Ukuran 5.19 MB
Durasi 05:11 Menit
View 888x
Judul Video Nella Kharisma - Ninggal Tatu [OFFICIAL]
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download lagu Nella Kharisma - Ninggal Tatu

Bila kamu mengunduh lagu Ninggal Tatu MP3 usahakan hanya untuk review saja, jika memang kamu suka dengan lagu Nella Kharisma - Ninggal Tatu belilah kaset asli yang resmi atau CD official, kamu juga bisa mendownload secara legal di Official Music, untuk mendukung Nella Kharisma - Ninggal Tatu di semua charts dan tangga lagu Indonesia.

Cara download: "Click To Next" > "Generate Link"

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Nella Kharisma - Ninggal Tatu

Nengopo ra crito yen kowe wis ra tresno
Ning kowe malah lungo, ninggal tatu neng dodo
Rasane ati iki koyo keno mowo
Bareng wis ngerti neng mburiku kowe ngeliyo

Janjine ngancani nganti tekane pati
Ning nyatane janjimu kuwi mung kari janji
Panase geni ra koyo panase ati
Sakwise ngerti kowe neng aku ngapusi

Kowe tak sayang sayang saiki malah ngilang
Tresnamu karo aku kuwi mung kiasan
Kowe tak gadang gadang tegane gawe wirang
Anggonku labuh kowe opo isih kurang

Nengopo ra crito yen kowe wis ra tresno
Ning kowe malah lungo, ninggal tatu neng dodo
Rasane ati iki koyo keno mowo
Bareng wis ngerti neng mburiku kowe ngeliyo

Janjine ngancani nganti tekane pati
Ning nyatane janjimu kuwi mung kari janji
Panase geni ra koyo panase ati
Sakwise ngerti kowe neng aku ngapusi

Kowe tak sayang sayang saiki malah ngilang
Tresnamu karo aku kuwi mung kiasan
Kowe tak gadang gadang tegane gawe wirang
Anggonku labuh kowe opo isih kurang

Kowe tak sayang sayang saiki malah ngilang
Tresnamu karo aku kuwi mung kiasan
Kowe tak gadang gadang tegane gawe wirang
Anggonku labuh kowe opo isih kurang


Baca selengkapnya ›

Lagu dari Nella Kharisma Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Nella Kharisma

Lagu dari Nella Kharisma Terpopuler

×