Open Nav

Nella Kharisma - Ngobong Ati MP3

Download lagu Nella Kharisma - Ngobong Ati, ukuran 4.52 MB durasi 04:42 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Nella Kharisma, dan telah diperbarui pada 14 Juni 2022.

Artis Nella Kharisma
Judul Ngobong Ati
Rilis 10 April 2017
Ukuran 4.52 MB
Durasi 04:42 Menit
View 37x
Judul Video Nella Kharisma - Ngobong Ati | Dangdut [OFFICIAL]
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download lagu Nella Kharisma - Ngobong Ati

Bila kamu mengunduh lagu Ngobong Ati MP3 usahakan hanya untuk review saja, jika memang kamu suka dengan lagu Nella Kharisma - Ngobong Ati belilah kaset asli yang resmi atau CD official, kamu juga bisa mendownload secara legal di Official Music, untuk mendukung Nella Kharisma - Ngobong Ati di semua charts dan tangga lagu Indonesia.

Cara download: "Click To Next" > "Generate Link"

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Nella Kharisma - Ngobong Ati

Kuyatno isun kuyatno
Ngelakoni urip koyo gedigi
Sabendino diloro ati
Koyo dudu laki lan rabi

Isun lan riko akeh cobane
Mulo wong tuwek bener omonge
Gulo jowo rasane peru
Nyatane bener saiki ngobong atiGudho ciloko akehe sewu

Isun sing ngiro bakale koyo gedigi
Katon tulus welase tibane ngapusi
Sampek wong tuwek pesene sun sing anggepi
Nyatane bener saiki ngobong ati

Kuyatno isun kuyatno
Ngelakoni urip koyo gedigi
Sabendino diloro ati
Koyo dudu laki lan rabi

Isun lan riko akeh cobane
Mulo wong tuwek bener omonge
Gulo jowo rasane peru
Gudho ciloko akehe sewu

Isun sing ngiro bakale koyo gedigi
Katon tulus welase tibane ngapusi
Sampek wong tuwek pesene sun sing anggepi
Nyatane bener saiki ngobong ati

Isun sing ngiro bakale koyo gedigi
Katon tulus welase tibane ngapusi
Sampek wong tuwek pesene sun sing anggepi
Nyatane bener saiki ngobong ati
Nyatane bener saiki ngobong ati


Baca selengkapnya ›

Lagu dari Nella Kharisma Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Nella Kharisma

Lagu dari Nella Kharisma Terpopuler

×