Open Nav

Nella Kharisma - Ngejur Ati

Download lagu Nella Kharisma - Ngejur Ati, ukuran 5.34 MB durasi 05:26 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Nella Kharisma. Lagu Ngejur Ati dari Nella Kharisma resmi rilis pada 06 April 2017. Kamu juga bisa membeli DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Nella Kharisma terus dapat berkarya. Dapatkan link download Ngejur Ati gratis, mudah dan cepat.

Artis Nella Kharisma
Judul Ngejur Ati
Diunggah 04 Oktober 2020
Ukuran 5.34 MB
Durasi 05:26 Menit
View 345x
Judul Video Nella Kharisma - Ngejur Ati [OFFICIAL]
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download MP3 / Video MP4

Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Nella Kharisma - Ngejur Ati

Opo ra kelingan, nalikane pamitan
Pamit karo aku, pamit karo anakmu
Opo ra kelingan tangismu nang dadaku
Ibarat dadi gedung, ora keno ditewu

Jebul lali marang janji
Nalikane budhal nang luar negeri
Jebul cidro marang tresno
Sing wis tak jogo nganti kowe teko

Janjimu palsu ra keno dikuku
Tresnomu cidro ra keno dijogo
Suwi suwi ajur dadi lembur
Iso dadi bosok ngenteni
Ra eling aku, elinge anakmu
Ben dino nangis, nakokne kabarmu
Ora nduwe ati, iso nganti lali
Jangan karena harta lupa segalanya

Cukup semene tresnomu mung semene
Sak uwise kowe sugih nduwe sembarange
Jaluk pisahan kowe njaluk pisahan
Tego-tegone kowe ngejur ati dalam penantian

Janjimu palsu ra keno dikuku
Tresnomu cidro ra keno dijogo
Suwi suwi ajur dadi lembur
Iso dadi bosok ngenteni
Ra eling aku, elinge anakmu
Ben dino nangis, nakokne kabarmu
Ora nduwe ati, iso nganti lali
Jangan karena harta lupa segalanya

Opo ra kelingan, nalikane pamitan
Pamit karo aku, pamit karo anakmu
Opo ra kelingan tangismu nang dadaku
Ibarat dadi gedung, ora keno ditewu

Jebul lali marang janji
Nalikane budhal nang luar negeri
Jebul cidro marang tresno
Sing wis tak jogo nganti kowe teko

Janjimu palsu ra keno dikuku
Tresnomu cidro ra keno dijogo
Suwi suwi ajur dadi lembur
Iso dadi bosok ngenteni
Ra eling aku, elinge anakmu
Ben dino nangis, nakokne kabarmu
Ora nduwe ati, iso nganti lali
Jangan karena harta lupa segalanya

Cukup semene tresnomu mung semene
Sak uwise kowe sugih nduwe sembarange
Jaluk pisahan kowe njaluk pisahan
Tego-tegone kowe ngejur ati dalam penantian


Baca selengkapnya ›

Download lagu Nella Kharisma - Ngejur Ati

Download lagu Nella Kharisma - Ngejur Ati, Download Lagu Nella Kharisma - Ngejur Ati [OFFICIAL] Mp3 , nella-kharisma-ngejur-ati.mp3, Lirik lagu Ngejur Ati, Video klip Nella Kharisma Ngejur Ati mp4. Kumpulan link download Ngejur Ati di Metrolagu, Wapka, Ilkpop. Download lagu terbaru, gudang lagu Mp3 gratis terbaik.

Lagu dari Nella Kharisma Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Nella Kharisma

Lagu dari Nella Kharisma Terpopuler

×