Open Nav

Nella Kharisma - Lungset 2

Download lagu Nella Kharisma - Lungset 2, ukuran 5.22 MB durasi 05:14 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Nella Kharisma. Dapatkan link download Lungset 2 gratis, mudah dan cepat.

Artis Nella Kharisma
Judul Lungset 2
Diunggah 04 Oktober 2020
Ukuran 5.22 MB
Durasi 05:14 Menit
View 195x
Judul Video Nella Kharisma - Lungset 2 [OFFICIAL]
Format Audio/MP3, Video/MP4

Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Nella Kharisma - Lungset 2


Lirik Lagu "Lungset 2" oleh Nella Kharisma

        tak enteni tekamu 
nganti lungsete atiku
sabarku iki raono watese

tekan kapan ngenteni slirane

tak enteni tekamu
setahun rong tahun sewindu
prasasat nganti rambut dadi puteh
sabar ngenteni slirane muleh

senadyan ono kabar seng
marai panas nang kupeng
kabare neng kono nduwe
aku percoyo kowe

kabar kabar tak anggep angen
marai awakku gering
janjimu mbiyen tak ugemi
kowe mesti bali

tak enteni tekamu
nganti lungsete atiku
sabarku iki raono watese
tekan kapan ngenteni slirane

yo panggah sabar aku ngenteni kowe
ra gagas kabar kuwi mong jarene
aku tetep setyo tumekane teko
sak jujure ngertio atiku mung kanggo riko

siji loro telu tekan wolu pitu
setahun rong tahun tekane sewindu
pantang ku lari, pantang mengkhianati
janji tak ugemi kowe mesti bali

tak enteni tekamu
nganti lungsete atiku
sabarku iki raono watese
tekan kapan ngenteni slirane

tak enteni tekamu
setahun rong tahun sewindu
prasasat nganti rambut dadi puteh
sabar ngenteni slirane muleh

siji loro telu tekan wolu pitu
setahun rong tahun tekane sewindu
pantang ku lari, pantang mengkhianati
janji tak ugemi kowe mesti bali

senadyan ono kabar seng
marai panas nang kupeng
kabare neng kono nduwe
aku percoyo kowe

kabar kabar tak anggep angen
marai awakku gering
janjimu mbiyen tak ugemi
kowe mesti bali

tak enteni tekamu
nganti lungsete atiku
sabarku iki raono watese
tekan kapan ngenteni slirane
tak enteni mesti kowe bali
Baca selengkapnya ›

Download lagu Nella Kharisma - Lungset 2

Stafaband - Download lagu Nella Kharisma - Lungset 2 yang resmi rilis pada 27 April 2017 dengan cepat dan mudah tanpa iklan. Beli juga DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Nella Kharisma terus dapat berkarya.

Download MP3 / Video MP4

Download lagu Nella Kharisma - Lungset 2, Download Lagu Nella Kharisma - Lungset 2 [OFFICIAL] Mp3 , nella-kharisma-lungset-2.mp3, Lirik lagu Lungset 2, Video klip Nella Kharisma Lungset 2 mp4. Kumpulan link download Lungset 2 di Metrolagu, Wapka, Ilkpop. Download lagu terbaru, gudang lagu Mp3 gratis terbaik.

Lagu dari Nella Kharisma Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Nella Kharisma

Lagu dari Nella Kharisma Terpopuler

×