Open Nav

Nella Kharisma - Lungiting Asmoro

Download lagu Nella Kharisma - Lungiting Asmoro, ukuran 4.62 MB durasi 04:53 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Nella Kharisma. Dapatkan link download Lungiting Asmoro gratis, mudah dan cepat.

Artis Nella Kharisma
Judul Lungiting Asmoro
Diunggah 21 Maret 2020
Ukuran 4.62 MB
Durasi 04:53 Menit
View 402x
Judul Video Nella Kharisma - Lungiting Asmoro [OFFICIAL]
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download MP3 / Video MP4

Stafaband - Download lagu Nella Kharisma - Lungiting Asmoro yang resmi rilis pada 22 October 2017 dengan cepat dan mudah tanpa iklan. Beli juga DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Nella Kharisma terus dapat berkarya.

Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Nella Kharisma - Lungiting Asmoro


Lirik Lagu "Lungiting Asmoro" oleh Nella Kharisma

        Seprene nggonku ngenteni janji
Iki prasetyaning ati
Kadung tresno ning sliramu dhuh wong bagus
Ra eling dino lan wektu
Neng ati katon ra biso ilang
Soyo suwe soyo ra karuan
Snadyan mung tansah anggadhang
Aku samar yen sliramu ra kelingan
Ukuraning tresno dudu bondho NangingWong bagus tak anti-anti
Jo pijer semoyo wae
Aku tresno karo kowe
Tegane atimu soyo gawe loro iku ra prayogo
Aku ora bakal mundur
Aku ora bakal mlayu
Yen durung nyanding sliramu
Ukuraning tresno dudu bondho Nanging
Lungiting asmoro
Seprene nggonku ngenteni janji
Iki prasetyaning ati
Kadung tresno ning sliramu dhuh wong bagus
Ra eling dino lan wektu
Neng ati katon ra biso ilang
Soyo suwe soyo ra karuan
Snadyan mung tansah anggadhang
Aku samar yen sliramu ra kelingan
Wong bagus tak anti-anti
Jo pijer semoyo wae
Aku tresno karo kowe
Tegane atimu soyo gawe loro iku ra prayogo
Aku ora bakal mundur
Aku ora bakal mlayu
Yen durung nyanding sliramu
Ukuraning tresno dudu bondho nanging
Lungiting asmoro
Ukuraning tresno dudu bondho nanging
Lungiting asmoro

Baca selengkapnya ›

Download lagu Nella Kharisma - Lungiting Asmoro

Download lagu Nella Kharisma - Lungiting Asmoro, Download Lagu Nella Kharisma - Lungiting Asmoro [OFFICIAL] Mp3 , nella-kharisma-lungiting-asmoro.mp3, Lirik lagu Lungiting Asmoro, Video klip Nella Kharisma Lungiting Asmoro mp4. Kumpulan link download Lungiting Asmoro di Metrolagu, Wapka, Ilkpop. Download lagu terbaru, gudang lagu Mp3 gratis terbaik.

Lagu dari Nella Kharisma Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Nella Kharisma

Lagu dari Nella Kharisma Terpopuler

×