Open Nav

Nella Kharisma - Lintang Ati MP3

Download lagu Nella Kharisma - Lintang Ati, ukuran 5.25 MB durasi 05:17 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Nella Kharisma, dan telah diperbarui pada 04 Oktober 2020.

Artis Nella Kharisma
Judul Lintang Ati
Rilis 14 July 2019
Ukuran 5.25 MB
Durasi 05:17 Menit
View 373x
Judul Video Nella Kharisma - Lintang Ati [OFFICIAL]
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download lagu Nella Kharisma - Lintang Ati

Bila kamu mengunduh lagu Lintang Ati MP3 usahakan hanya untuk review saja, jika memang kamu suka dengan lagu Nella Kharisma - Lintang Ati belilah kaset asli yang resmi atau CD official, kamu juga bisa mendownload secara legal di Official Music, untuk mendukung Nella Kharisma - Lintang Ati di semua charts dan tangga lagu Indonesia.

Cara download: "Click To Next" > "Generate Link"

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Nella Kharisma - Lintang Ati

Lintang sing ono ing wengi
Gawe kangen ati
Ati sing tansah nandang kasmaran iki
Endahe esemu gawe bungahe atiku
Mung sliramu pepujaning atiku

Ning awan katon netramu
Ing saben wengiku
Keroso ing sumilire angin dalu
Sliramu duh kang mas
Sing dadi memani e kalbu
Mung sliramu sing ono ning atiku
Aku treno sliramu

Ning angin tak titipne
Roso kangen marang sliramu
Nadyan batin pengen ketemu
Amung biso nyawang fotomu

Abote mendem kangen
Kangen sing neng jero dodoku
Gedene roso tresno iki amung tak simpen
Ning jero ati

Lintang sing ono ing wengi
Gawe kangen ati
Ati sing tansah nandang kasmaran iki
Endahe esemu gawe bungahe atiku
Mung sliramu pepujaning atiku

Ning awan katon netramu
Ing saben wengiku
Keroso ing sumilire angin dalu
Sliramu duh kang mas
Sing dadi memani e kalbu
Mung sliramu sing ono ning atiku
Aku treno sliramu

Ning angin tak titipne
Roso kangen marang sliramu
Nadyan batin pengen ketemu
Amung biso nyawang fotomu

Abote mendem kangen
Kangen sing neng jero dodoku
Gedene roso tresno iki amung tak simpen
Ning jero ati

Ning angin tak titipne
Roso kangen marang sliramu
Nadyan batin pengen ketemu
Amung biso nyawang fotomu

Abote mendem kangen
Kangen sing neng jero dodoku
Gedene roso tresno iki amung tak simpen
Ning jero ati


Baca selengkapnya ›

Lagu dari Nella Kharisma Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Nella Kharisma

Lagu dari Nella Kharisma Terpopuler

×