Open Nav

Nella Kharisma - Kowe Lan Kenangan

Download lagu Nella Kharisma - Kowe Lan Kenangan, ukuran 3.6 MB durasi 03:48 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Nella Kharisma. Lagu Kowe Lan Kenangan dari Nella Kharisma resmi rilis pada 13 December 2017. Kamu juga bisa membeli DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Nella Kharisma terus dapat berkarya. Dapatkan link download Kowe Lan Kenangan gratis, mudah dan cepat.

Artis Nella Kharisma
Judul Kowe Lan Kenangan
Diunggah 31 Juli 2020
Ukuran 3.6 MB
Durasi 03:48 Menit
View 287x
Judul Video Nella Kharisma - Kowe Lan Kenangan [OFFICIAL]
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download MP3 / Video MP4

Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Nella Kharisma - Kowe Lan Kenangan

ra biso lali
mung tansah kenangan
karo kowe sing tak tresno
ninggalke kenangan

kabeh dadi impenku
koyo biyen bareng mlaku
nyambung katresnan iki
mungkin kowe wes ra sudi

terusno lakumu dongaku kanggo awakmu
mugo kowe enggal nemoke dalanmu

ngopo biyen kowe teko
yen akhire arep lungo
ngarepke balesan tresno
nanging mung mbok sio-sio

pancen lantip pikiranmu
pancen luwes omonganmu
nanging ngopo kabeh kuwi
mung tok nggo ngelarani aku

terusno lakumu dongaku kanggo awakmu
mugo kowe enggal nemoke dalanmu

mungkin wes dadi takdire gusti
biso nyawang kowe nanging tanpo biso nduweni
kabeh dadi impenku koyo biyen bareng mlaku
nyambung katresnan iki mungkin kowe wes ra sudi

terusno lakumu dongaku kanggo awakmu
mugo kowe enggal nemoke dalanmu

ngopo biyen kowe teko yen akhire arep lungo
ngarepke balesan tresno nanging mung mbok sio-sio
pancen lantip pikiranmu, pancen luwes omonganmu
nanging ngopo kabeh kuwi mung tok nggo ngelarani aku

ngopo biyen kowe teko yen akhire arep lungo
ngarepke balesan tresno nanging mung mbok sio-sio
pancen lantip pikiranmu, pancen luwes omonganmu
nanging ngopo kabeh kuwi mung tok nggo ngelarani aku


Baca selengkapnya ›

Download lagu Nella Kharisma - Kowe Lan Kenangan

Download lagu Nella Kharisma - Kowe Lan Kenangan, Download Lagu Nella Kharisma - Kowe Lan Kenangan [OFFICIAL] Mp3 , nella-kharisma-kowe-lan-kenangan.mp3, Lirik lagu Kowe Lan Kenangan, Video klip Nella Kharisma Kowe Lan Kenangan mp4. Kumpulan link download Kowe Lan Kenangan di Metrolagu, Wapka, Ilkpop. Download lagu terbaru, gudang lagu Mp3 gratis terbaik.

Lagu dari Nella Kharisma Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Nella Kharisma

Lagu dari Nella Kharisma Terpopuler

×