Open Nav

Nella Kharisma - Konco Opo Rabi MP3

Download lagu Nella Kharisma - Konco Opo Rabi, ukuran 4.59 MB durasi 04:50 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Nella Kharisma, dan telah diperbarui pada 14 Juni 2022.

Artis Nella Kharisma
Judul Konco Opo Rabi
Rilis 26 May 2019
Ukuran 4.59 MB
Durasi 04:50 Menit
View 36x
Judul Video Nella Kharisma - Konco Opo Rabi (Official Music Video)
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download lagu Nella Kharisma - Konco Opo Rabi

Bila kamu mengunduh lagu Konco Opo Rabi MP3 usahakan hanya untuk review saja, jika memang kamu suka dengan lagu Nella Kharisma - Konco Opo Rabi belilah kaset asli yang resmi atau CD official, kamu juga bisa mendownload secara legal di Official Music, untuk mendukung Nella Kharisma - Konco Opo Rabi di semua charts dan tangga lagu Indonesia.

Cara download: "Click To Next" > "Generate Link"

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Nella Kharisma - Konco Opo Rabi

Milih koncoan opo rabi
Rasah kedawan yen aku mbok tresnani
Tak jalok kowe ra bakal mblenjani
Ben iso selawase aku mbok duweni

Milih koncoan opo rabi
Yen ndang dijalok yen tresnoku mbok gandoli
Rasah kesuwen mantene ndang dikipasi
Rasah kedawan yen aku mbok tresnaniJejer lungguh kwade berbunga rasaning ati

Yen pancen karo aku tresno tenan
Mending ndang mantenan
Wes ora usah kakean haluan
Mergo biso ngabar lan dadi kedawan

Rasah cilik ati mergo bondo dunyo
Kabeh biso direkoso
Yen wes mantep anggone bebrayan
Nadyan kahanan ora dadi halangan

Buktine yen pancen ono katresnan
Janur melengkung yen uwes dipasang
Atine pating gumebyar
Tamune dhahar diramekno gendhing lan koploan

Saiki milih wae koncoan opo rabi
Rasah bimbang mantep ning njero ati

Milih koncoan opo rabi
Rasah kedawan yen aku mbok tresnani
Tak jalok kowe ra bakal mblenjani
Ben iso selawase aku mbok duweni

Milih koncoan opo rabi
Yen ndang dijalok yen tresnoku mbok gandoli
Rasah kesuwen mantene ndang dikipasi
Jejer lungguh kwade berbunga rasaning ati

Yen pancen karo aku tresno tenan
Mending ndang mantenan
Wes ora usah kakean haluan
Mergo biso ngabar lan dadi kedawan

Rasah cilik ati mergo bondo dunyo
Kabeh iso direkoso
Yen wes mantep anggone bebrayan
Nadyan kahanan ora dadi halangan

Buktine yen pancen ono katresnan
Janur melengkung yen uwes dipasang
Atine pating gumebyar
Tamune dhahar diramekno gendhing lan koploan

Saiki milih wae koncoan opo rabi
Rasah bimbang mantep ning njero ati

Milih koncoan opo rabi
Rasah kedawan yen aku mbok tresnani
Tak jalok kowe ra bakal mblenjani
Ben iso selawase aku mbok duweni

Milih koncoan opo rabi
Yen ndang dijalok yen tresnoku mbok gandoli
Rasah kesuwen mantene ndang dikipasi
Jejer lungguh kwade berbunga rasaning ati


Baca selengkapnya ›

Lagu dari Nella Kharisma Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Nella Kharisma

Lagu dari Nella Kharisma Terpopuler

×