Open Nav

Nella Kharisma - Kelingan Mantan

Download lagu Nella Kharisma - Kelingan Mantan, ukuran 4.39 MB durasi 04:29 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Nella Kharisma. Lagu Kelingan Mantan dari Nella Kharisma resmi rilis pada 05 February 2017. Kamu juga bisa membeli DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Nella Kharisma terus dapat berkarya. Dapatkan link download Kelingan Mantan gratis, mudah dan cepat.

Artis Nella Kharisma
Judul Kelingan Mantan
Diunggah 03 Oktober 2020
Ukuran 4.39 MB
Durasi 04:29 Menit
View 148x
Judul Video Nella Kharisma - Kelingan Mantan (Official Music Video)
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download MP3 / Video MP4

Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Nella Kharisma - Kelingan Mantan


        dek koe mbiyen janji karo aku 
nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati
neng nyatane ngapusi, cidro ati iki
netes elohku mili deres neng pipi

dek koe mbiyen janji karo aku
nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati
neng nyatane ngapusi, cidro ati iki
netes elohku mili deres neng pipi

pancen loro nek kelingan tentang masa lalu
bayangan memang tak seindah kenyataan di hidupku
kelingan awale kita ketemu di sana
berduaan bermesraan penuh canda dan tawa

sumpah janji tresno iki aku karo koe
mugo wae iso langgeng tekan sak lawase
adek, kangmas nyaman kaleh panjenengan
mugo wae tresnoku dadi kenangan

dek koe mbiyen janji karo aku
nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati
neng nyatane ngapusi, cidro ati iki
netes elohku mili deres neng pipi

opo iki bukti katresnanmu marang aku
koe ninggal lungo tanpo sebab bahkan ora nesu
rodo sue wes sesasi ora ngabari
aku bingung kudu goleki kowe neng ngendi

yoweslah pancen iki dalane
ati iki mung iso ngampet lorone
bakal tak kenang jenengmu ning masa laluku
senajan koe wes gawe cidro neng atiku

mas pangapurane kanggo awakku
mergani tresno iki tak direstui ibuku
aku mblenjani janji cinta kita ini
lilakno aku kanti ikhlas ati, lilakno aku kanti ikhlas ati

dek koe mbiyen janji karo aku
nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati
neng nyatane ngapusi, cidro ati iki
netes elohku mili deres neng pipi
Baca selengkapnya ›

Download lagu Nella Kharisma - Kelingan Mantan

Download lagu Nella Kharisma - Kelingan Mantan, Download Lagu Nella Kharisma - Kelingan Mantan (Official Music Video) Mp3 , nella-kharisma-kelingan-mantan.mp3, Lirik lagu Kelingan Mantan, Video klip Nella Kharisma Kelingan Mantan mp4. Kumpulan link download Kelingan Mantan di Metrolagu, Wapka, Ilkpop. Download lagu terbaru, gudang lagu Mp3 gratis terbaik.

Lagu dari Nella Kharisma Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Nella Kharisma

Lagu dari Nella Kharisma Terpopuler

×