Open Nav

Nella Kharisma - Kelingan Mantan MP3

Download lagu Nella Kharisma - Kelingan Mantan, ukuran 4.39 MB durasi 04:29 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Nella Kharisma, dan telah diperbarui pada 03 Oktober 2020.

Artis Nella Kharisma
Judul Kelingan Mantan
Rilis 05 February 2017
Ukuran 4.39 MB
Durasi 04:29 Menit
View 327x
Judul Video Nella Kharisma - Kelingan Mantan (Official Music Video)
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download lagu Nella Kharisma - Kelingan Mantan

Bila kamu mengunduh lagu Kelingan Mantan MP3 usahakan hanya untuk review saja, jika memang kamu suka dengan lagu Nella Kharisma - Kelingan Mantan belilah kaset asli yang resmi atau CD official, kamu juga bisa mendownload secara legal di Official Music, untuk mendukung Nella Kharisma - Kelingan Mantan di semua charts dan tangga lagu Indonesia.

Cara download: "Click To Next" > "Generate Link"

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Nella Kharisma - Kelingan Mantan

Dek koe mbiyen janji karo aku
nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati
neng nyatane ngapusi, cidro ati iki
netes elohku mili deres neng pipi
dek koe mbiyen janji karo aku
nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati
neng nyatane ngapusi, cidro ati iki
netes elohku mili deres neng pipi
pancen loro nek kelingan tentang masa lalu
bayangan memang tak seindah kenyataan di hidupku
kelingan awale kita ketemu di sana
berduaan bermesraan penuh canda dan tawa
sumpah janji tresno iki aku karo koe
mugo wae iso langgeng tekan sak lawase
adek, kangmas nyaman kaleh panjenengan
mugo wae tresnoku dadi kenangan
dek koe mbiyen janji karo aku
nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati
neng nyatane ngapusi, cidro ati iki
netes elohku mili deres neng pipi
opo iki bukti katresnanmu marang aku
koe ninggal lungo tanpo sebab bahkan ora nesu
rodo sue wes sesasi ora ngabari
aku bingung kudu goleki kowe neng ngendi
yoweslah pancen iki dalane
ati iki mung iso ngampet lorone
bakal tak kenang jenengmu ning masa laluku
senajan koe wes gawe cidro neng atiku
mas pangapurane kanggo awakku
mergani tresno iki tak direstui ibuku
aku mblenjani janji cinta kita ini
lilakno aku kanti ikhlas ati, lilakno aku kanti ikhlas ati
dek koe mbiyen janji karo aku
nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati
neng nyatane ngapusi, cidro ati iki
netes elohku mili deres neng pipi


Baca selengkapnya ›

Lagu dari Nella Kharisma Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Nella Kharisma

Lagu dari Nella Kharisma Terpopuler

×